Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cristian Boureanu vrea sa scape din arest? Medicul stomatolog: „Are 7 fatete dentare sparte, iar fotografiile pe care le-am primit cu dantura lui sunt dure”!

in Monden de

Situatia lui Cristian Boureanu este foarte grava in acest moment. Fostul politician a ramas fara sapte dinti si a apelat la medicul sau stomatolog pentru a putea macar sa manance!

Transportat azi de dimineata la spitalul MAI cu dureri groaznice, Boureanu si-a facut analizele dentare, iar rezultatul a fost unul devastator, dubla fractura de mandibula.

„Cristian Boureanu nu se simte deloc bine, fatetele sale au fost sparte si este necesara o interventie medicala de specialitate. Eu i-am facut o lucrare mai complicata in urma cu cativa ani si ce s-a intamplat acum  i-a afectat-o total. Poate tocmai de aceea, eu, ca medicul lui stomatolog, sunt cel mai in masura sa il tratez. De altfel, am si fost sunat de avocatul lui a doua zi dupa incident, atunci cand pacientul meu a fost la investigatii la Spitalul Floreasca.

Atunci insa, dupa analizele efectuate, a fost dus in arest. Ieri am fost sunat din nou de aparatorul lui Boureanu. Mi s-a spus ca se simte rau, ca are sapte dinti afectati si nu poate manca deloc. Am fost intrebat daca ii pot face o programare cat mai urgenta, pentru ca situatia sa nu se inrautateasca si mi s-au trimis niste forografii cu dantura fostului politician, care arata foarte dur, chiar urat. El a fost dus azi de urgenta la Spitalul MAI pentru noi investigatii si, in aceste momente, astept sa vad daca il voi trata eu sau un medic de la clinica respectiva. Totul va fi decis de catre procurorul care se ocupa de caz. Deocamdata, aceasta este situatia”, ne-a declarat, in exclusivitate, Coffi Dima, doctorul stomatolog al afaceristului.

Ultimile din

Mergi la SUS