Credeați că numai noi, oamenii, ne putem bucura de o panoramă care îți taie respirația? Imagine rară cu o vulpe care admiră crestele Făgărașilor

in Diverse de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

O vulpe extrem de relaxată a fost fotografiată vineri în timp ce se bucura în liniște de peisajul unic de la Bâlea Lac.

Animalul a stat nemișcat minute în șir și părea că savurează la maximum peisajul montan din vârf de munte. Momentul de pace și liniște absolută ar stârni invidia oricui. Unul dintre muncitorii care lucrează la Bâlea Lac s-a grăbit să surprindă imaginea rară.

„Lucram la una dintre construcțiile de gheață de la Bâlea când am văzut vulpea la 20 de metri de noi. M-am uitat câteva secunde și apoi m-am grăbit să scot telefonul și să imortalizez momentul”, povestește Gabriel Nicolae, autorul fotografiei.

Vulpea are se pare vizuina în apropiere de crucea construită la cota 2000.

Vulpea nu e se pare la prima apariție în apropierea cabanelor de la Bâlea Lac. Muncitorii povestesc că au mai vazut-o pe-acolo și chiar au hrănit-o în câteva ocazii. Sursa: Oradesibiu.ro


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...