Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cornel Galeş a înlocuit-o deja pe Ileana Ciuculete? Cu cine s-a afişat acesta la Gala Celebrităţilor

in Monden de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Interpreta de muzică populară, Ileana Ciuculete, s-a stins din viaţă în urmă cu mai puţin de o lună, iar familia acesteia este îndurerată că artista nu mai este alături de ei. Soţul ei, Cornel Galeş a surprins pe toată lumea când a apărut la un eveniment monden.

„Vă mulţumesc şi îmi cer scuze dacă fac o imagine neplăcută. Trăiesc nişte momente pe care eu nu prea le înţeleg.  Am şi o dilemă foarte mare, apărută în viaţa mea, mai nou. Nu înţeleg, la momentula acesta, ce înseamnă voinţa Domnului, facă-se voia Domnului. Deocamdată, nu înţeleg care e, dar încerc să-mi revin. Eu vreau să mulţumesc acestor organizatori, dumneavoastră, tuturor că suportaţi prezenţa mea aici şi în primul rând, aş vrea să le mulţumesc celor care eu am venit împreună cu copiii aici. Ce să spun?! Vă mulţumesc„, a spus Cornel Galeş.

Bărbatul a fost prezent la Gala Celebrităţilor, iar surpriza a fost că a venit însoţit de cei doi fii ai Ilenei Ciuculete, despre care toată lumea spunea că nu se înţeleg foarte bine , şi a stat la masa lângă interpreta de muzică populară, Silvana Rîciu. Se poate observa în imagini că poartă barbă în semn de doliu şi este foarte abătut.

Ilieana Ciuculete s-a stins din viaţă pe patul unui spital privat lipită de soţul ei, care a refuzat să-i dea drumul din strânsoare mult timp după. Povestea lor de iubire pare desprinsă din filme. S-au cunoscut într-un taxi şi s-au iubit mai bine de două decenii. Galeş a idolatrizat-o şi şi-a dedicat fiece zi din viaţă pentru a o face fericită. Sursa: radiofxnet.ro


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS