Corina Dănilă la 47 de ani! În 2004, făcea furori cu frumusețea ei în serialul Numai Iubirea

in Monden de

Cum a ajuns să arate „Regina Telenovelelor”, Corina Dănilă, la 47 de ani și cu 20 de kilograme mai puțin. Vedeta mărturisea că problemele de sănătate au fost un factor decizional în hotărârea pe care a luat-o ulterior. Prezentatoarea emisiunii, „Ieri, azi, mâine” de la TVR, a pus piciorul în prag și a decis că este timpul să slăbească.

Problemele la coloana vertebrală au făcut-o pe îndrăgita actriță să urmeze un regim alimentar de slăbit. „Din cauza problemele de spate am decis că este mai bine să slăbesc, aşa că am apelat la această clinică, unde mi-au creat un regim personalizat de slăbit. Acum mă mişc mult mai uşor şi nu am probleme.”

Cum a reușit Corina Dănilă să slăbească 20 de kilograme

Corina Dănilă a reușit să topească mai bine de 20 de kilograme cu ajutorul specialiștilor. Aceasta a urmat cu strictețe un regim de slăbire personalizat. Durerile de spate erau și ele din cauza kilogramelor în plus, iar acest lucru a ambiționat-o și mai tare pe frumoasa vedetă.

La 47 de ani arată mai bine ca la 30, iar asta se datorează programului „Good Life”, despre care a vorbit într-un interviu pentru Antena Stars: „Am avut o criză de spate în 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate şi a modificării inclusiv a centrului de greutate. A fost în primul rând motivarea legată clar de sănătate, sigur că exista şi dorinţa de a arăta mult mai slabă, din respect pentru telespectatori. Nu mă simţeam foarte bine în pielea mea. Am apelat la ajutorul unor specialişti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutriţie, endocrinologie. Programul se cheamă Good Life. Haotic mâncam, atunci când apucam, prostii, tot ce prindeam’, a declarat Corina Dănilă.

Actrița Corina Dănilă a reunoscut că rezultatele au început să apară după ce a renunțat la zahăr, la produsele procesate și la prăjeli. „Nu mănânc zahăr, îmi iau dulcele din fructe sau din ciocolată fără zahăr, care e pentru oamenii care suferă de diabet. Nu am diabet! Nu mănânc în exces. Nu mănânc seara. Fără pâine. La cartofi amo problemă, ei, suferim! Orez din când în când. Ne trezim cu un ceai verde’, a mai adăugat aceasta.