Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Copilul de numai 9 ani din Germania care a devenit un adevarat erou. Pustiul l-a scos din apa si l-a resuscitat pe fratiorul sau. „M-am speriat pentru ca arata ciudat!”

in ExtraNews de

Un pusti in varsta de 9 ani din Germania si-a salvat fratiorul care cazuse in piscina. L-a scos din apa si l-a reuscitat, urmand intocmai instructiunile pe care i le-a dat prin telefon un paramedic.

Dupa cum relateaza stirileprotv.ro cei doi frati se aflau in grija bunicii lor, in casa ei dintr-o localitate din centrul Germaniei. Doar cateva clipe i-a scapat din ochi, timp in care a cautat un scutec pentru Rudolf, mezinul, in varsta doi ani.

In acele momente, micutul a iesit afara si s-a dus glont catre bazinul din curte. A cazut in apa, cu fata in jos

L-am cautat prin casa, apoi l-am vazut plutind in bazin. Am fugit. L-am tras afara cat de repede am putut”, a povestit fratele.

Dar copilul nu mai respira. Batrana, de origine rusa, nu prea stie sa vorbeasca in limba germana. Asa ca Markus, desi are doar 9 ani, a sunat la numarul de urgenta. Apoi, a urmat pas cu pas instructiunile unui paramedic. I-a facut fratiorului masaj cardiac si respiratie gura la gura.

Rudolf respira din nou cand a ajuns ambulanta. A fost dus la spital, iar acum este in afara oricarui pericol.

credius.ro

 „Markus s-a descurcat ca la carte” , l-a laudat paramedicul care l-a instruit prin telefon.

Ultimile din

Mergi la SUS