Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Compresa de flori contra ochilor rosii

in Frumusete de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Privirea este primul factor al seductiei.

INGREDIENTE:

  • 5 g flori uscate de albastrea
  • 5 g flori uscate de sulfina
  • 200 ml apa plata
  • 50 ml apa de trandafir

Arunca florile in apa clocotita, acopera si opreste focul. Lasa sa infuzeze timp de 15 minute, apoi filtreaza cu foarte mare atentie folosind un filtru de cafea. Incorporeaza apa de trandafir si amesteca bine. Atunci cand amestecul este caldut, intinde-te, inchide ochii, pune-ti o compresa imbibata pe pleoape si lasasa actioneze timp de 15 minute. Imbiba-ti in mod regulat compresele ca sa ramana caldute.

Florile de albastrea permit tratarea urciorului, a conjunctivitei si a numeroaselor afectiuni oculare, ceea ce i-a adus plantei porecla de “sparge-ochelari”.

Hasmatuchi este util in egala masura in lupta impotriva inflamatiilor oculare. Este sufficient sa faci atunci cataplasme din frunze uscate.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS