Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

COAFURI DE VEDETA…

in Monden de

Inspiră-te din look-urile starurilor internaționale de pe covorul roșu, daca esti in cautarea unei coafuri pentru o ocazie speciala!

Se apropie sezonul petrecerilor, al nuntilor si botezurilor așa că ne-am gândit să-ți propunem câteva coafuri cu care vedetele internaționale au apărut la evenimente importante.

PIXIE (Scarlett Johansson)

Tunsorile mai scurte pot fi extrem de chic, dacă știi cum să le pui în valoare. Chiar dacă la prima vedere părul scurt nu pare a-ți lăsa multe variante de aranjat, să știi că există tunsori de styling prin care poți obține coafuri deosebite. Dacă șuvițele din calotă sunt mai lungi, alege o coamă cu un ușor iz punk. Tot ce trebuie să faci este să-ți speli părul, și să aplici un produs de bază, de întărire, apoi să modelezi calotă cu ajutorul unei perii rotunde și a foehn-ului. Întinde vârfurile cu placa de păr și fixează cu un spray de calitate.

BOB LUNG (Jennifer Lawrence)

Întotdeauna actuală, tunsoarea bob își dovedește încă o dată versatilitatea pe covorul roșu. Clasicul bob rămâne în topul preferințelor vedetelor de peste Ocean. Dacă vrei o schimbare de look, dar nu ai curajul să îți scurtezi dramatic părul, tunde-l într-un bob mai lung, adică lob, care îți va contura fața și îți va pune în evidență trăsăturile. Franjurat și în trepte, poți crea textura cu ajutorul unei creme pentru finisare pentru un look de vedetă.

IMPLETITURI COADA DE PESTE (Sarah Jessica Parker)

Numeroasele stiluri de împletituri care ne ajută imaginația să contureze coafuri complete reprezintă elementele cheie pentru un  look adecvat stilurilor multora dintre vedetele noastre preferate. Dde-a lungul timpului, împletiturile devin mai complexe, iar tehnicile de styling mai variate, în măsura în care orice look poate fi reprezentat într-un mod diferit, prin coafuri împletite. În timpul realizării împletiturilor puteți folosi ceară de păr pentru finisarea șuvițelor.

BUCLE BOHO (Nicole Kidman)

Sigur ai observat că în acest sezon se poartă naturalețea. Coafurile finisate nu mai sunt atât de interesante. Astfel, simplitatea începe să capete din ce în ce mai mult farmec. Indiferent că ai părul lung, mediu sau scurt, coafura messy va arăta minunat. Textura foarte lejeră, cu aspect messy, proaspăt ridicat din pat, cu un onduleu foarte lejer situat la jumătatea lungimii și cu o textură mai apropiată de un păr coafat cu peria pentru a avea volum. Un look aparent foarte simplu, dar care nevoie de îndemânare pentru a arăta impecabil.

il.

COADA DE CAL (Olivia Culpo)

Accentul cade in totalitate pe fata, foarte bine incadrata de breton si situata in centrul atentiei datorita parului strans. Coada fixata intr-un elastic la baza gatului si purtata cu o carare confera un aer sofisticat. Ascunde elasticul cu o suvita de par, pe care o vei rasuci in jurul acestuia si o vei fixa cu un ac de par sau poti folosi accesorii din materiale precum catifeaua. La final, poti aplica glossy spray pentru o stralucire maxima.

Ultimile din

Mergi la SUS