Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Clujul s-a dotat cu autobuze moderne Mercedes. La Bucuresti, Firea le cumpara din Turcia la preturi mult mai mari

in Politic de

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca asocierea Otokar Europe SA – Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi a castigat licitatia privind achizitia celor 400 de autobuze Euro 6, care vor face parte din parcul auto al RATB.

La sfarsitul anului trecut, Primaria Cluj a anunta ca regia locala de transport in comun a achizitionat 15 autobize Mercedes. Potrivit presei locale, pretul unui autobuz se ridica la 219.500 de euro.

In Bucuresti, Firea va plati pentru 250.000 de euro plus TVA, pentru fiecare autobuz. In cadrul procedurii de licitatie au fost depuse patru oferte: Karsan Otomotiv Sanayi ve Ticaret AS, Man Truck&Bus AG, Mercedes Benz Romania SRL si asocierea Otokar Europe SA – Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi, informeaza Agerpres.

„Cum iti dai seama ca primarul nu locuieste in oras? Uita-te la ce autobuze cumpara! (via Teo Tita)

Inteleg ca la Cluj Mercedes a ofertat cu 219 mii euro/pe autobuz. La Bucuresti Otokar a castigat cu 250 mii pe autobuz. Cineva are de dat explicatii despre cum a facut caietul acela de sarcini”, a mentionat consilierul Ciprian Ciucu (PNL) pe Facebook.

Ultimile din

Mergi la SUS