Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cine mai vrea să fure 60 de milioane de euro și să facă 3 ani de pușcărie la lux?

in Politic de

Hai, săracilor, nu vă mai dați domni degeaba, că voi nici când mergeți în vacanță pe litoralul bulgăresc nu aveți condițiile pe care le-a avut domn’ profesor la închisoare.

Lăsați fudulia și apucați-vă de furat. Dar furați zeci de milioane, sute, prăduiți cu grandoare, nu vă coborâți la nimicuri din alea pentru care chiar se face pușcărie pe bune.

Dan Voiculescu a fost externat de la Spitalul Universitar la scurt timp dupa ce judecatorii au decis ca poate fi eliberat.

Voiculescu a anuntat ca urmeaza un razboi „pe viata si pe moarte” impotriva „abuzurilor”. El a avutsi alte cateva declaratii cel putin ciudate, cerandu-le jurnalistilor sa inchida ochii.

„Sa inchidem ochii ca sa continui. Am vrut prin telepatie sa ne teleportam la poarta a Rahova. Indiferent de vorbe, mie mi-au fost furati trei ani din viata. Acesti ani mie nu mi-i mai da nimeni, chiar daca intra Basescu la puscarie.

Cat am stat in puscarie am avut doua sentimente profunde. Primul era un sentiment de durere de pleoapelor, ma dureau pleoapele, stateam foarte mult cu ochii inchisi. Stateam mai mulr de jumatate de zi cu ochii inchisi, mi-am format un acvariu al meu in care am incercat sa traiesc.

Al doilea sentiment, poate si mai greu, a fost regretul ca 12 familii au avut de suferit din cazua mea.

La orizont vad in continuare o lupta pe viata si pe moarte cu abuzurile. Cu abuzurile  celor puternici impotriva celor care nu se pot apara. Voi continua cu toate fortele mele sa lupt cu aceste forte.

O sa ne mai vedem, o sa ne mai auzim”, a declarat Voiculescu.

El a adaugat ca nu exista „niciun prejudiciu” in dosarul sau, deoarece „decizia va fi demontata de justitia romana”.

Dan Voiculescu a fost transportat vineri seara intr-un spital la Spitalul Universitar, acuzand probeme medicale. Marti, judecatorii au decis ca Voiculescu poate fi eliberat conditionat. IN scurt timp, Voiculescu s-a externat din spital.

Ultimile din

Mergi la SUS