Cine este amanta lui Aurel Tămaș – Cu 31 de ani mai tânără. Artistul divortează după 20 de ani de căsnicie

in Monden de

Eliza Ancău, amanta lui Aurel Tămaș, este Miss România! Părinții tinerei știau de aventură

Aurel Tămaș și-a asumat relația cu amanta sa, Eliza Ancău, mai tânără ca el cu 31 de ani. Se pare că iubirea dintre Tămaș și Ancău este atât de mare, încât cântărețul a lăsat în spate 20 de ani de casnicie și divorțează.

Conform CANCAN, Aurel Tămaș s-a mutat deja de acasă, locuiește cu amanta sa care se ocupă și de restaurantul lui din Cluj.

Imaginea este făcută într-un moment important pentru Miss România. Frumoasa blondă a absolvit Facultatea de Relații Publice, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, din Cluj-Napoca, iar la evenimentul important și-a făcut apariția și clujeanul.

Totul ar părea că se leagă, căci acum câteva zile au apărut primele zvonuri despre divorțul lui Aurel Tămaș, căsătorit de 20 de ani cu Marieta Tămaș și cu care are un fiu, Antonio(17 ani). Mai mult, apropiații cântărețului susțin că fata se bucură de mari privilegii din partea bărbatului mai în vârstă decât ea cu 31 de ani, potrivit Click„Tămaş o răsfaţă cu tot ce-i pofteşte inima. A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot.

Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi soţia lui Aurel ştia de această amantă, însă nu a vrut să tulbure apele. De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş?! Aurel şi Marieta stau împreună însă nu mai au nicio treabă”, a declarat o sursă din anturajul lui Aurel Tămaș.

Despre această informație, Tămaș a spus că: „Nu este adevărat. Fata asta lucrează la televiziune la mine, s-a ocupat de managerierea unor artişti şi a mers în America pentru că ea a organizat turneul. Din partea unora, m-ar putea cupla şi cu bărbaţi”, a declarat artistul. Cât de spre părinții tinerei, aceștia s-ar părea că știu de aventură, căci în poza de la absolvire apăreau și ei alături de interpret.