Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cel mai Original Proiect de Gaming pe Blockchain din 2023. Banksters, primul joc de trading crypto

in Stiinta de

Banksters este unul dintre cele mai noi și mai interesante jocuri de trading crypto disponibile în prezent. Acesta este un joc de tip Play-to-Earn (P2E) PVP (Player versus Player) bazat pe blockchain, care combină elemente specifice industriei crypto, precum minarea, investițiile și tehnologia NFT.

Platforma Banksters se concentrează pe turnee de trading, oferind o comunitate în care jucătorii pot intra în bătălii 1 vs 1, Echipă vs Echipă sau turnee cu mulți participanți, în care pot câștiga bani reali în funcție de abilitățile lor de a face predicții precise cu privire la creșterea sau scăderea valorii monedelor. La fel ca jucătorii de poker buni care câștigă bani pe Pokerstars, jucătorii de Banksters pot câștiga bani prin intermediul turneelor și bătăliilor în joc.

Banksters este primul joc de trading crypto care folosește diferite elemente specifice acestei industrii, cum ar fi minarea, investițiile și tehnologia NFT. Totul este corelat în timp real cu fluctuațiile din piață, iar jucătorii pot influența piața cu abilitățile NFT-ului lor.

Jocul este caracterizat de bănci și gangsteri, ducându-ne cu gândul la perioadele agitate ale americanilor din perioada interbelică. Tema jocului poate simboliza faptul că utilizatorii trebuie să se folosească de toate mijloacele posibile pentru a câștiga în fața adversarilor.

Banksters recompenseaza pe cei care inteleg cel mai bine piata crypto.

Banksters este disponibil atât în varianta mobile, cât și desktop și este acum în etapa Beta, astfel încât oricine poate juca și poate lua parte la concursul cu premii în valoare de 10 000 USDT. Jocul oferă o experiență interesantă și provocatoare pentru jucătorii care își doresc să își îmbunătățească abilitățile de trading crypto și să câștige bani reali prin intermediul jocului.

Banksters este un joc care aduce o abordare interesanta si inovatoare in lumea tradingului crypto. Jocul ofera oportunitatea jucatorilor de a-si pune abilitatile la incercare si de a castiga bani reali prin participarea la turnee de trading. In plus, jocul incorporeaza elemente specifice spatiului crypto, precum tehnologia NFT si blockchain-ul, ceea ce il face cu atat mai atractiv pentru cei care doresc sa isi extinda cunostintele in acest domeniu.

De asemenea, jocul ofera posibilitatea de a castiga bani prin intermediul jocului, prin sistemul play-to-earn, care este o tendinta din ce in ce mai populara in lumea jocurilor. Astfel, jucatorii pot sa isi monetizeze abilitatile si timpul petrecut in joc, in timp ce se distreaza si isi imbunatatesc abilitatile de trading. Mai multe informatii despre whitepaper, echipa si proiect gasiti pe site-ul Banksters

Un exemplu mai jos din timpul primului eveniment Live Stream Challenge

Hai sa ne testam abilitatile de trading. Fie ca cel mai bun sa castige PLAY

În materie de parteneri, mi-au captat atenția nume grele precum Luna PR, in, polygon, Dats Games, BNB Chain, Unity, aws sau Cointelegraph. Am analizat pe scurt proiectul lor și trebuie să spun că grafica, conceptul și detaliile m-au convins că avem de-a face cu ceva special. Statisticile arată că 31% dintre traderi se simt stresați atunci când fac trading cu criptomonede, iar acest lucru poate duce la anxietate, depresie sau chiar traume psihice.

Principalul motiv pentru aceste emoții negative este faptul că traderii nu pot influența prețurile din piață – o provocare inaccesibilă pentru un trader obișnuit. Atunci când așteptările lor nu sunt îndeplinite, frustrarea îi cuprinde pe acești oameni, iar stresul își face simțită prezența.

Ei bine, aici intervine jocul crypto Banksters. Creatorii acestui joc au gândit un Social-Fi Game care recompensează jucătorii pentru înțelegerea trendurilor pieței crypto. Și ceea ce face acest joc cu adevărat special este faptul că îți oferă posibilitatea de a influența piața crypto în jocul propriu-zis!

Cu NFT-ul tău de Bankster (adică avatarul tău din joc, ca să vorbim pe înțelesul tuturor), poți dobândi abilități care să schimbe trendurile pieței. Sunt lucruri distractive și inspirate din viața reală care te vor face să te simți într-un joc de-al vieții.

Astfel, gameplay-ul jocului crypto Banksters oferă jucătorilor o atmosferă de competiție și bucurie, reducând astfel stresul tradingului crypto din viața reală. Este ca și cum ai învăța la școală – dacă procesul de învățare este distractiv, este și mai puțin stresant.

Ultimile din

Mergi la SUS