Cei mai LOIALI și INTELIGENȚI sunt oamenii singuratici! Află de ce…

in Diverse de

Fiind singuratic nu are de-a face cu a fi izolat de lume. De fapt, sunt două lucruri complet diferite. Dacă ai un singuratic ca prieten ar trebui să te simți privelegiat. Să nu crezi că ei se gândesc numai la persoana lor, ci dimpotrivă, vei rămâne surprins să afli că sunt destul de realiști și cu picioarele pe pământ.

Oamenii singuratici au o gândire analitică dezvoltată și se gândesc de două ori înainte de fi prieten cu cineva din jurul său. Această abordare profund intelectuală îi ajută să înțeleagă mai bine oamenii care-i înconjoară.

Există două tipuri de oameni singuratici: extrovertiți și introvertiți.

Singuraticii extrovertiți sunt cei care nu au nevoie de ajutor pentru a comunica cu cei din jur. Ei sunt cei care pot să glumească, să râdă, să se distreze într-un anumit grup de oameni. Totuși, ei preferă să petreacă o bună parte din timp cu ei înșiși. Dacă ei merg cu cineva la întâlnire, înseamnă că apreciază foarte mult acea persoană.
Singuraticii introvertiți sunt copleșiți de mulțime. Locurile aglomerate îi obosesc și din această cauză ei aleg să comunice mai mult online (grupuri și forumuri). Vor și ei contact cu oamenii, însă sub o altă formă, pe care ei o consideră mai sigură pentru felul lor de a fi.
Ești singur? Cunoști vreun singuratic?

Sursa