Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cea mai tânără femeie primar din România e iritata la culme de guvern: „Jur că deja mă părăsește diplomația. Păi voi chiar ne credeți pe toți tâmpiți?”

in Politic de

Cea mai tanara femeie primar din Romania, Irina Onescu are 32 de ani si a castigat alegerile locale la limită, având doar trei voturi în plus faţă de principalul său contracandidat.

S-a născut şi a crescut în Bucureşti, are o popularitate de invidiat, a fost realizator de emisiuni la MTV şi a organizat mai multe festivaluri de muzică.

În anul 2016, Irina Onescu a fost aleasă primar al comunei Petriş si se adreseaza oamenilor asstfel:
„Aici, la noi la țară, aerul este mai curat, apa mai limpede, pădurea mai deasă, iarba mai verde, laptele mai alb și mierea mai dulce.”

Pe Facebook, Irina Onescu a scris: „Deja mă irită la culme retorica de tipul “Primăriile au primit fonduri DIN PARTEA Ministerului Dezvoltării, de ce mai protestează?”
Zău, “din partea”? De parcă banii ăștia i-ați fi scos din buzunarul propriu și din infinita voastră mărinimie, nu din bugetul de stat la care contribuie cu vârf și îndesat toți românii

Așteptați osanale? Păi nu ăsta este rolul Ministerului Dezvoltării, să investească în dezvoltare?
Cu o mână dați si cu alta luați. Promisiunile că Guvernul va acoperi găurile din bugetele administrațiilor locale, pierderi rezultate în urma scăderii cotei de impozitare de la 16% la 10%, sunt la fel de sustenabile precum promisiunea că vor crește salariile.

Nu-i bai, din ianuarie 2018, odată cu transferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, se va observa cu ochiul liber cum statul încasează 45% din salariul brut al românilor, 45% din munca oamenilor cinstiți, sub formă de contribuții și impozite, iar singura care se va mări va fi inflația, nicidecum veniturile.Iar voi veniți și ne spuneți că toate acestea sunt spre binele nostru?
Jur că deja mă părăsește diplomația. Păi voi chiar ne credeți pe toți tâmpiți?”

Pe Facebook, Irina Onescu a scris: „Să mă lămurească şi pe mine cineva, vă rog, că poate sunt eu mai tălâmbă şi nu înţeleg…Dacă salariul minim va creşte la 1900 lei brut de la 1 ianuarie 2018, ceea ce s-ar traduce la aprox. 1100 lei net (în mână), conform transferului contribuţiilor către angajat, atunci cei care astăzi au deja salariul brut 1900 lei, respectiv iau în mână undeva la 1350 lei, aplicând noua formulă de calcul, vor ajunge şi ei tot la 1100 lei, implicit vor pierde aproape 250 de lei?
Zic eu greşit?
Pe principiul dacă de mâine îmi las mustaţă şi le zic tuturor că mă cheamă Gheorghe, mă crede careva?”
O femeie, un cetatean al Romaniei ce are un devotament si un strigat spre toti romanii sa se trezeasca si sa se uneasca, fiindca doar asa vor da rezultate.

Pe Facebook, Irina Onescu a scris:”Ceea ce procurorii numesc infracțiuni, noi numim Program de Guvernare!” la care adauga ca un comentariu ” trebuie totuși să apreciem sinceritatea acestei afirmații ”

Mai nou, tanara si ambitioasa primarita doreste cu ardoare sa promoveze turismul pe meleagurile ei, la tara, in comuna Petriș si invita romanii si nu numai, sa savureze supă de laște și friptură și plăcinte și bunătăți de casă și fel și fel de activități pitorești, totul autentic, unde se traieste cu adevarat romaneste.

Cea mai tanara femeie primar din Romania, Irina Onescu, un nume, un exemplu de urmat!

Sursa

Ultimile din

Mergi la SUS