Cea mai periculoasă carne din comerţ: Poate genera tulburări hormonale

in Diverse/Sanatate de

Carnea cea mai periculoasă! Copiii se dezvoltă înainte de vreme! Organismul este perturbat, hormonii o iau razna! Atenție ce consumați.

Cutremurător reportajul făcut în cadrul emisiunii Inspectorul Pro, de la Pro Tv. Jurnaliștii au încercat să dezlege complicatele ițe ale unui jucător imens pe piața de desfacere din România, industria cărnii.

Fără carne de pasăre din comerț
Rezultatele sunt înspăimântătoare, iar părinții copiilor ajunși mult prea devreme la endocrinolog spun: medicii ne sfătuiesc să nu mai hrănim copiii cu carne de pasăre din comerț.

Păsările au un ritm infernal de creștere, un ritm anormal, stimulat de hormoni și de alte substanțe, legale de altfel. Păsările sunt ținute tot timpul la lumină, pentru ca al lor creier să creadă că este mereu timpul pentru a se hrăni.

Un medic prezent în reportajul Inspectorul Pro a spus răspicat: dacă vreți să consumați carne, mâncați carne de animale mature, nu de pui de animale. Nu știm în ce ritm au crescut acești pui, drept pentru care este mai în regulă să se consume vită, găină, cocoș, oaie, curcă etc.

Unii medici consideră că această dezvoltare forțată a păsărilor și în general a tuturor animalelor de consum ar putea duce la apariția hormonilor în carnea pe care o consumăm. Iar asta ar favoriza printre altele înmulțirea cazurilor de pubertate precoce.

Generația tânără suferă de pubertate precoce
La nici 10 ani, multe fete sunt deja adolescente. Medicii vorbesc tot mai des de proastă alimentație. Endocrinologii pun formele neobișnuite ale dereglărilor hormonale pe modul intensiv în care sunt crescute păsările pe care le mâncăm. Consumul de carne rezultată astfel pare să grăbească maturizarea copiilor.