Ce se intampla cu toate nuntile dupa data de 15 mai: anuntul facut de ministrul Marcel Vela

in ExtraNews de

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut o serie de clarificari cu privire la organizarea nuntilor dupa 15 mai.

Oficialul a spus ca se va mentine limita actuala, care prevede pana la opt persoane in astfel de activitati.

„Cu parere de rau nu pot da un raspuns pozitiv pentru ca nuntile romanilor in perioada in care chiar daca se relaxeaza in 15 mai conditiile de retinere, de comprimare a unor posibilitati de a ne misca liber, de a fi alaturi de cei dragi, aceste conditii nu se vor relaxa suta la suta.

Individual probabil vom avea dreptul la aceasta miscare de a ne duce, a ne relaxa, de a ne plimba, de a rezolva cateva probleme

individuale, dar, din pacate, presupun eu, nu va dau un raspuns oficial, nu cred ca in 15 mai am scapat cu totul de acest coronavirus. Nu inseamna ca in 15 mai virusul s-a oprit si ia o pauza.

Noi va trebui sa fim atenti in continuare, sa ne protejam, sa purtam masca, sa avem grija sa ne spalam pe maini, sa nu stam mai

mult de trei la o discutie, sa respectam distantarea sociala, anumite activitati se vor relua in anumitre conditii”, a spus ministrul Marcel Vela.

Marcel Vela: Cand organizarea nuntilor va reveni la normal

Ministrul de Interne a mai spus ca este posibil sa se revina la normal din toamna, dar chiar si atunci, nu vor avea voie sa participe sute de persoane la astfel de activitati.

„In consecinta, cred ca poate avea loc nunta in conditii normale, iar partea festiva cu cheful

sa o lasam mai la toamna, cand putem evalua aceasta epidemie”, a mai spus Marcel Vela. scrie fabricatinromania