Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ce scrie pe legitimatia aratata azi de Becali “Vreau sa va spun cine sunt, n-am putut sa zic pana acum. Filmati aici!”

in Monden de

Gigi Becali a sustinut astazi o conferinta de presa la “Palatul” din Aleea Alexandru. Majoritatea jurnalistilor se asteptau sa fie o conferinta de presa legata de celebrul scandal legat de marca “Steaua”, dar Becali avea alte lucruri de spus.

Alaturi de Becali, la resedinta din Aleea Alexandru si-au facut aparitia si mai multi fosti detinuti, despre care patronul Stelei a spus ca au avut de indurat un regim de detentie mult prea aspru.

La un moment dat, Becali a scos in fata camerelor o legitimatie care ii atesta dreptul de a se implica in problemele sistemului penitenciar din Romania.

“Eu vreau sa va spun cine sunt, filmati aici. Nu am putut sa va zic pana acum, pentru ca nu mi se terminase pedeapsa de 3 ani si jumatate. Sunt Comisar Inalt European pentru implementarea drepturilor omului, in lume, nu doar in Romania.”

“Nu e falsa, o puteti verifica. Uite ce scrie aici: titularul acestei legitimatii este indreptatit. Eu sunt comisar, merg la voi la puscarie sa verific conditiile, nu trebuie sa imi mai dea ei voie. O sa-i invat eu sa respecte legea.”, a spus Becali.


Ultimile din

Mergi la SUS