Ce s-a intamplat cu Geta din Liceenii. Avea doar 19 ani atunci, iar apoi a venit drama

in Diverse de

Cesonia Postelnicu a devenit cunoscuta drept „Geta din Liceenii”, un rol cu care a facut senzatie la finalul anilor 80.

Nascuta pe 10 martie 1968, la Bacau, Cesonia s-a consacrat prin intermediul acestui personaj. Cu toate acestea, in afara filmelor din seria “Liceenii”, ea nu a mai aparut in foarte multe filme.

Ea a mai aparut in productii precum “Titanic Vals” (1994), “Astept provincia” (1995), “Semne in pustiu” (1996), “Valsul lebedelor” (2002) si “Azucena – Ingerul de abanos” (2005).

Actrita si-a continuat insa cariera in lumea teatrului si joaca in piese la Teatrul National Bucuresti.

Daca pe plan profesional se poate spune ca a reusit, in viata personala lucrurile au stat cu totul altfel.

In 2005, a fost parasita de Emilian Simion, sotul sau, iar separarea a venit cu o alta veste proasta.

Judecatorii au decis ca domiciliul baiatului lor sa fie la tata, iar mama sa achite lunar o pensie alimentara de cateva sute lei.

“Stabileste locuinta minorului la tata; partile vor hotari impreuna, cu consultarea minorului, asupra tuturor aspectelor privind educatia scolara a minorului (unitatea scolara, profilul, clasa etc.),

Educatia extrascolara a minorului (invatarea unor limbi straine, meditatii, activitati sportive etc.), participarea minorului la excursii si tabere in care nu este insotit de parinti”, se arata in decizia magistratilor.

A fost iubita lui Stefan Banica Jr.!

In filmul „Liceenii” era iubita lui Ionica, dar in realitate avea o relatie cu colegul ei de platou, Stefan Banica Jr.

Legatura dintre cei doi a inceput in 1987 si a fost tinuta mult timp ascunsa si nu a fost confirmata de nici unul dintre cei doi protagonisti.

“Cu echipa din „Liceenii“ nu m-am acomodat de la inceput.

Eram mai retrasa, iar Stefan cu Mihai Constantin erau mai mistocari, erau fii de actori foarte cunoscuti. Facusera un fel de gasca.

Cesonia Postelnicu era de-a lor, fiind mai joviala, era prietena oficiala a lui Stefan pe vremea aceea.

Eu eram considerata un pic mai salbatica. Tarziu ne-am imprietenit si m-am apropiat de ei”, spunea Oana Sarbu, intr-un interviu acordat historia.ro, in urma cu ceva timp. Sursa: Bzi.ro