Ce s-a descoperit în urmă cu puțin timp în casa lui Gheorghe Dincă

in ExtraNews de

Perchezițiile la casa lui Gheorghe Dincă s-au încheiat.

Cu prilejul acestora, în cenușa aflată într-un butoi metalic, au fost găsite prin cernere mai multe fragmente de 0ase calcinate și 21 bucăți dinți de natură umană.

Alături de aceste fragmente au fost găsite trei inele, un lănțișor tip damă, două fragmente de lănțișoare accesorii, o bucată metalică de formă dreptunghiular, precum și o bucată similară unei monturi de inel ce prezenta urme de ardere, iar în autoturismul susnumitului un cercel pe care martora Măceșanu Tudorița le-a recunoscut ca aparținând fiicei sale Măceșanu Alexandra Mihaela, anunță Poliția.

Anchetatorii sunt în continuare la casa suspectului și scotocesc zona pentru dovezi și indicii care pot fi utile în anchetă.

De asemenea, soția suspectului și doi copii ai acestora au fost audiați de DIICOT, scrie Mediafax.

În cursul zilei, anchetatorii au cercetat, cu ajutorul scafandrilor, şi un lac aflat în apropierea casei acestuia.

Bărbatul suspectat în cazul dispariţiei fetei din Olt a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Tribunalul Olt, pentru comiterea infracţiunilor de tr@fic de min0ri şi vi0l, iar avocatul din oficiu care l-a reprezentant în faţa instanţei spune că acesta susţine că este nevinovat, iar bijuteriile şi hainele găsite în locuinţa sa şi despre care anchetatorii suspectează că ar proveni de la victime ar aparţine familiei sale.