Ce note a luat la Evaluarea Națională fiica lui Răzvan Simion! Ianca a terminat clasa a 8-a. Nota de la Matematică lasă de dorit…

in Monden de

Fiica cea mare a lui Răzvan Simion a terminat clasa a 8-a și a intrat la liceu. Adolescenta s-a pregătit mult pentru Evaluarea Națională, iar notele au fost pe măsură. Părinții ei sunt mândri de ea și o susțin în tot ceea ce face.

După divorțul părinților, Ianca Simion locuiește alături de mama ei în Timișoara, tot acolo adolescenta merge la școală. Deși distanța este foarte mare, adolescenta vorbește tot timpul cu tatăl ei, iar sutele de kilometri nu sunt un obstacol pentru ei.

Ianca Simion a terminat clasa a 8-a și a fost elevă la ‘Liceul Teoretic ‘David Voniga’ Giroc’. Fiica lui Răzvan Simion a avut media 7.52 la Evaluarea Națională. La Limba și Literatura Română, Ianca a obținut nota 9.55, iar la Matematică nota 5.50. Pe 12 iulie, elevii de clasa a 8-a află la ce liceu au intrat. Cu siguranță emoțiile au fost mari și pentru părinți, dar mai ales pentru adolescentă.

Ce pasiuni are Ianca la 14 ani
Fiica lui Răzvan Simion se află la vârsta la care își descoperă pasiunile. Se pare că Ianca are o înclinație spre machiaj și îi place să se aranjeze. ‘Eu mă machiez extrem de puțin chiar deloc, dar când o fac nu mă mai recunoști😅 Ce spuneți de acest look, un fel de THE LITTLE MERMAID???😂🧜🏼‍♀️💕’, a scris Ianca pe una dintre rețelele de socializare.