Ce mașină are Mircea Badea și ce salariu câștigă la TV. Ia mai mulți bani decât Iohannis.

in Monden de

Mircea Badea și-a construit o imagine destul de notorie în ultimii ani. Nu-i de mirare curiozitatea ridicată față de cât câștigă și ce mașini are. Acum există răspunsuri pentru fiecare dilemă.

La începutul anului, Mircea Badea s-a arătat nemulțumit de cum a parcat cineva lângă el. A încercat să facă mișto de celălalt șofer, pe Facebook, dar până la urmă el a ajuns o țintă a ironiilor celor de pe rețeaua socială.

La acea vreme, Mircea Badea a pus următorul mesaj: „Subaru este, firesc, a mea. Parcarea de la mall era jumătate goală. Iată unde s-a gândit alegătorul lui Boc să-şi parcheze cazanul argintiu”. A fost singurul mesaj din îți puteai da seama că are o mașină marca Subaru. Dar ce Subaru?
Mașina lui Mircea Badea și a altui șofer (Foto: Facebook)

Pe baza designului elementelor frontale de pe mașină, dar și pe baza unei acțiuni de tip paparazzi, am aflat ce automobil conduce. În 2017, site-ul WOWbiz a prezentat câteva imagini cu acesta. Se poate vedea, într-o poză, că avea un Subaru cu tracțiune integrală. Doi ani mai târziu, nimic nu s-a schimbat. A păstrat mașina, care-i un Subaru Forester 2.0XT Premium din 2015. Modelul exact nu e confirmat de Mircea Badea.

Mașina costă sub 30.000 de dolari pe site-urile de profil. Acesta e prețul second hand.

Cât câștigă Mircea Badea de la Antena 3?
De-a lungul timpului au fost vehiculate diverse sume despre câștigul lui Mircea Badea. Totuși, chiar el s-a dat de gol.

În urmă cu ceva luni a scris pe Facebook ce TVA a plătit către stat. Suma era de: 8.911 lei. Pe baza acesteia, a reieșit că salariul trebuie să fie la circa 40.000 de lei pe lună. În euro, asta înseamnă aproape 9.000 de euro lunar.

Poate nu e chiar cât o mașină nouă, în fiecare lună, dar e o sumă frumoasă, fără îndoială. Cel mai probabil, în următoarea perioadă o să-l vedem cu o mașină nouă. Înainte, Mircea Badea s-a mai afișat într-o Toyota (companie cu care avea și contract de promovare).