Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ce înseamnă când visezi că te cerți?

in Diverse de

Dacă ai un vis în care cerţi, nu trebuie să te îngrijorezi, poate fi chiar un semn bun! Dar mai multe poți citi în rândurile care urmează:

Dacă ai vis în care te cerţi cu familia ta, asta înseamnă că ai parte în viaţa de zi cu zi de nesiguranţă familială, dispute în casă şi îţi displace de faptul că depinzi prea mult de familia ta. E posibil ca această ceartă să anunţe faptul că urmează să iei o decizie importantă în viaţa ta şi să începi o etapă nouă, pe propriile picioare.

De asemenea un vis în care te cerţi cu familia ta mai poate reprezenta şi faptul că ai energii care nu au fost eliberate la timpul lor. E posibil ca acest lucru să vină şi din faptul că nu ai parte de securitate financiară şi ai mustrări de conştiinţă că nu poţi să participi la bugetul familiei.

Vis în care te cerţi. Nu îţi poţi exprima sentimentele

Vis în care te cerţi cu familia mai poate arăta şi că, de fapt, îţi lipseşte tandreţea din partea celor dragi şi că s-au acumulat cam multe emoţii negative. Alteori, un vis în care te cerţi cu persoane străine înseamnă bucurie și control asupra altora.

Dacă te cerţi cu persoana iubită e posibil să anunţe faptul că vor urma nişte tensiuni în cuplu. De asemenea, iubitul sau iubita ta ar putea avea directă legătură cu nişte emoţii negative pe care tu le-ai acumulat, informează cancan.ro.

Ultimile din

Mergi la SUS