Ce au gasit politistii pe noptiera de langa patul unde era legata Alexandra. Gheorghe Dinca a pus acolo…

in ExtraNews de

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra și Luiza, însă nu le-a indicat precis și locul unde ar fi aruncat trupurile celor două.

Expertul criminalist Dan Antonescu consideră că, cel probabil, bărbatul este un criminal în serie, pentru care uciderea unei tinere a ajuns o rutină. „Modul în care a acţionat Gheorghe Dincă în ultimul caz, al Alexandrei Măceşanu, arată că ştia pas cu pas ce trebuie să facă. Fără nicio emoţie, cu toate că acţiona ziua. Ştia cum să-şi aleagă victimele după un anumit tipar, iar acţiunea efectivă de răpire era oarecum standardizată. Din păcate pentru ea, prin telefonul dat la 112, Alexandra l-a scos din acea rutină”, spune Dan Antonescu pentru Adevărul.

Informații șocante în cazul anchetei de la Caracal. În apropiere de locul în care era ținută Alexandra se afla, într-o noptieră, un buletin expirat al soției lui Gheorghe Dincă. Surse apropiate anchetei au spus că ucigașul a dat detalii și legat de arderea cadavrului.

Potrivit unor surse judiciare, aproape de patul unde era legată Alexandra se afla o noptieră. Dacă fata ar fi ajuns la aceasta și ar fi deschis-o, în interior se afla un buletin expirat al soției criminalului. Acesta era un indiciu care ar fi putut duce la localizarea ei.

Citeste continuarea AICI