Ce a zis Şeful Poliției din Caracal când tatăl Alexandrei a anunţat dispariţia: “Dacă cumva s-a…:”

in ExtraNews de

Informaţii halucinante ies la iveală după 0rorile din Caracal. Unchiul Alexandrei a făcut dezvăluiri şocante la un post de televiziune cu privire la ancheta făcută de poliţişti.

Conform dezvăluirilor făcute de unchiul fetei, tatăl Alexandrei Măceșanu s-a dus miercuri seară la poliție, pentru a anunța dispariția ei, la Caracal. Cel care a primit plângerea, polițistul de acolo, i-a răspuns vărului meu: “Băi, dar tu nu știi cum e cu fetele astea de 15 ani? Hai, băi, că vine mâine acasă. Pe bune, o zi, două!” Asta a fost atitudinea la depunerea plângerii! A fost depusă miercuri seara, nu cum spune procuroarea, joi seara!”, a dezvăluit Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

Unchiul adolescentei l-a acuzat chiar și pe șeful Poliției din Caracal, Nicolae Mirea, că nu l-ar fi luat în seamă pe tatăl Alexandrei. Ba chiar i-ar fi spus să achite costurile anchetei. ”Dacă cumva s-a încurcat cu vreunul, o să plătești tu pagubele acestei investigații”, a mai spus Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

Alexandra a fost uc|să în casa suspectului din Caracal, Gheorghe Dincă. Dovezi ale cr|mei au fost găsite de polițiștii care au intervenit la 19 ore după ce fata ceruse ajutor la 112.