Ce a apărut în barul din Las Fierbinți, după ce Bobonete și echipa de filmări au plecat. Localnicii au crezut că nu văd bine

in ExtraNews de

Lansat în urmă cu mai bine de șapte ani, Las Fierbinți – serialul de la PRO TV continuă să se bucure de un succes uriaș din partea fanilor, motiv pentru care un nou sezon al producției va începe în curând. Mulți telespectatori au fost însă curioși să vadă cum arată localitatea în care se filmează celebrul serial. Și mai ales și-au dorit să intre în barul lui Bobiță, acolo se găsesc tot felul de mesaje.

Ce mesaje au apărut în barul lui Bobiță din Las Fierbinți
Când ajungi în localitatea Fierbinți, parcă intri în atmosfera serialului de la PRO TV. Ziariștii de la Click! au realizat un material la fața locului și au intrat inclusiv în barul lui Bobiță, personaj interpretat de Mihai Bobonete.

Barul există în realitate și funționează de mai bine de zece ani, cu excepția perioadei în care se filmează pentru serialul tv.

Aici, își petrec timpul majoritatea localnicilor, dar și oameni veniți de prin alte zone din țară curioși să vadă cum arată locul în care se filmează celebra comedie.

„Check in, Barul lui Bobiță”, dar mai ales „Nu servim pe cârâială„, acestea sunt mesajele care te întâmpină în barul din Fierbinți.

Cine este adevăratul proprietar al barului lui Bobiță
Barul lui Bobiță îi aparține în realitate lui Cristian Sauciuc. El a povestit cum se desfășoare filmările în localul său.

”De 7 ani, m-am obişnuit: închidem barul când au de lucru, altfel le strică oamenii ziua de filmare”, a povestit proprietarul, pentru click.ro, în urmă cu un an.

Acesta a dezvăluit că multe din filmările pentru serial s-au desfășurat în casa sa. „Am o fetiţă, iar în camera ei s-au filmat scenele cu camera Gianinei (Anca Dumitra).

În serial casa mea e, de fapt, casa ei, iar Bobiţă (Mihai Bobonete) şi Dorel (Mihai Raiţ) au şi ei camerele lor, tot la mine în casă.

Sunt multe locaţii aici în sat, vizavi e lacul unde au filmat multe scene, însă acum e secat. Unii dintre cei din sat au zis că-i fac de ruşine, însă eu le-am spus că aşa s-a pus Fierbinţi pe harta ţării!. Şi sunt mândru”, a mai spus acesta.

Las Fierbinți va reveni în toamnă în fața telespectatorilor cu cel de-al 16-lea sezon de comedie.