Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cazul curemurator al unei femei care timp de 9 luni acuza dureri de cap. Ce i-au descoperit medicii in craniu este INCREDIBIL” Nu am vazut asa ceva niciodata!”

in ExtraNews de

Cazul de mai jos a socat mai multi medici din Statele Unite, care spun ca nu s-au mai confruntat cu asa ceva pana acum, in intreaga lor cariera.

Totul a inceput dupa ce Yadira Rostro, in varsta de 31 de ani, a inceput sa simta in mod constant dureri de cap. La inceput nu le-a dat importanta, crezand ca sunt trecatoare.

Cu toate acestea ele au continuat sa isi faca aparitia si sa ii afecteze viata. Abia dupa noua luni, speriata si de faptul ca avea greturi si varsaturi, Yadira a decis sa mearga la un control.

Atat ea, cat si medicii, se asteptau la ce e mai rau: o tumoare de dimensiuni mari, care sa ii puna viata in pericol. Ce au descoperit insa specialistii a intrecut asteptarile tuturor.

Ea avea la baza creierului mai multe depozite cu oua de viermi. Nimeni nu stie cum au ajuns acolo. Daca acestea eclozau, ar fi inceput sa ii manance din creier si nu ar mai fi avut scapare.

Din fericire, dupa o operatie complicata, totul s-a terminat cu bine, iar acum femeia este in afara oricarui pericol.

Sursa: kanald.ro

credius.ro

 

Ultimile din

Mergi la SUS