Cazul Caracal. Nu DINCA este vinovatul

in ExtraNews de

Unchiul Alexandrei Macesanu, Alexandru Cumpanasu, continua ”lupta” cu autoritatile in ceea ce priveste ancheta privind violarea si uciderea nepoatei sale. Acesta lanseaza o alta ipoteza-soc, afirmand ca nu Gheorghe Dinca ar fi violat-o pe Alexandra, asa cum a declarat in fata procurorilor. Mai mult, Alexandru Cumpanasu spune ca in ”Casa groazei” din Caracal se aflau si alte persoane, nu numai Gheorghe Dinca, in acele ore fatidice.

Familia Alexandrei Macesanu spera, in continuare, ca adolescenta este in viata si, mai mult, a depus – miercuri, prin avocat – mai multe solicitari la DIICOT. Una dintre acestea vizeaza o expertizare a lui Gheorghe Dinca din care sa reiasa daca acesta este apt sexual. In fata sediului DIICOT, Alexandru Cumpanasu a declarat ca familia crede – in urma analizarii probelor – ca au mai fost si alte poersoane in casa lui Dinca atunci cand copila era sechestrata. Concluzia unchiului Alexandrei este o adevarata ”bomba”, acesta fiind de parere ca nu Gheorghe Dinca a ucis-o pe Alexandra Macesanu.

„Noi nu credem ca Dinca este ucigasul Alexandrei. Mai mult, credem ca exista sanse mari sa fie in viata. Am solicitat si o expertiza la INML pentru a vedea in ce masura Gheorghe Dinca era apt sexual. Gheorghe Dinca a declarat ca el nu a violat-o. Alexandra la 112 a spus ca a fost violata. Este o chestiune cat se poate de serioasa. Eu am convingerea ca in acele 24 de ore, in acea casa, s-au aflat si alte persoane si ca daca s-a efectuat un viol asupra Alexandrei, nu l-a efectuat Gheorghe Dinca”, a spus Cumpanasu.

Se poate observa ca ramane deschisa pista conform careia Gheorghe Dinca nu a fost un ”lup singuratic”, ci a avut, in jurul sau, complici.