Caz unic în lume! S-a născut orb, surd și cu o gaură în inimă, iar boala pe care o are a primit numele lui. Medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire, dar el a împlinit deja șase ani! Cum arată acum

in Curiozitati de

Un copil din Alamaba este unic în lume. S-a născut cu o serie de defecte extrem de grave. Orb, surd și cu o gaură în inimă, medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire.

Grayson Kole Smith s-a născut cu o serie de defieciențe atât de rare încât medicii au numit boala pe care el o are „sindromul Grayson”, pentru că nu a mai fost niciodată întâlnită.

Grayson Kole Smith este din Alabama și s-a născut cu o treime din cutia craniană lipsă, cu o gaură în inimă, surd, orb și cu mai multe deformații. Medicii se așteptau ca bebelușul să moară, însă copilul are acum șase ani, spre uimirea specialiștilor.

Micuțul Grayson a îndurat până acum 36 de intervenții chirurgicale și a început să învețe să vorbească. Părinții nu au reușit să găsească până acum un caz asemănător în toată lumea și cred că fiul lor este „o rază de lumină”.

Jenny și Kendyl Smith au fost devastați când li s-a spus că bebeluțul lor nu avea să trăiască mai mult de o lună. El a fost dus într-o secție în care ajung copiii care nu mai au șanse de supraviețuire și primesc acolo ultimele îngrijiri înainte de moarte.

„Am avut mereu speranța că vom găsi o familie care să aibă un copil asemănător cu al nostru. Dar el este singurul din întreaga lume care s-a născut cu toate aceste handicapuri. Zâmbește mereu, indiferent câtă durere simte în acele momente. A fost foarte greu pentru noi, dar ne rugăm pentru el în fiecare zi”, a declarat mama lui, în vârstă de 39 de ani.Loading...