Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

CAZ SOCANT: O femeie insarcinata a fost ingropata de vie, iar dupa putin timp a nascut doi copii (FOTO)

in ExtraNews de

În 7 decembrie 1988, în Armenia a avut loc cel mai distrugător cutremur, care a intrat în istorie ca Spitak. Aproximativ 25.000 de oameni au decedat, 19.000 au rămas invalizi și mai mult de jumătate de milion și-au pierdut casele.

Mulți medici din fosta URRS au venit în ajutorul victimelor dezastrului. Printre ei se afla un tânăr specialist din Osetia de Nord, Kazbek Kuzaev. Timp de câteva săptămâni medicii au lucrat non-stop pentru a acorda ajutor atât fizic cât și moral. Aproape fiecare dintre cei rămași în viață a pierdut pe cineva apropiat sau cel puțin a rămas fără adăpost.

Aida Sahakyan a fost pacienta tânărului medic. În timpul cutremurului ea a fost îngropată de vie sub dărâmături. Femeia a rămas fără voce, strigând după ajutor. În cele din urmă Aida a fost salvată, dar era imposibil să o privești. Corpul femeii a fost desfigurat de numeroase traume și leziuni.

Cel mai teribil s-a dovedit a fi – pierderea unui copil. Aida era însărcinată când a avut loc acest tragic incident. Toți din preajma ei și-au dat seama că ea nu va mai fi capabilă să dea viață altor copii. Doar optimistul medic, Kuzaev, afirma că totul va fi bine.

Așa și s-a întâmplat. Imaginați-vă cât de surprinsă a rămas Aida peste un an, când a aflat că a rămas însărcinată. Și peste câțiva ani iarăși… Aida a născut două fete. Pe parcursul anilor, femeia le povestea copiilor despre tânărul medic, care nu înceta să creadă că ea totuși va fi mamă.

Timp de 28 de ani Aida a fost convinsă că, datorită medicului Kuzaev, ea a fost aptă să înceapă o nouă viață după coșmarul prin care a trecut. Imaginați-vă cât de surprinsă a fost Aida, aflând de la una din fiicele sale, că este căutată de medicul salvator.

Acel medic, Kazaev, și-a fotografiat toți pacienții. Pe parcursul anilor el a început să publice acele poze pe pagina sa de Facebook, în speranța că va afla soarta lor. Fiica Aidei a văzut postările, astfel că reîntâlnirea s-a produs.

Peste 28 de ani după acea tragedie Aida din nou a avut ocazia să-i mulțumească salvatorului ei.

Sursa: realitatea.net

Ultimile din

Mergi la SUS