Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cateva „conspiratii” ce s-au dovedit a fi fapte reale

in Curiozitati de

Esti o persoana care crede in teoriile conspirationiste ? Daca nu, poate ca ar trebui sa fii. Au existat cu siguranta o multime de „teorii ale conspiratiei”, de-a lungul anilor care s-au dovedit a fi incorecte. Cu toate acestea, adevarul este ca un numar mare de teorii ale conspiratiei foarte importante s-au dovedit a fi de fapt adevarate. Deci, data viitoare când cineva „abereaza” despre teoria conspiratiei este posibil sa doriti sa ascultati de fapt, ceea ce are de spus. Ei pot sti de fapt unele lucruri pe care nu le gasesti in ziare sau in stirile oficiale.

1. S-au pus virusi cancerigeni in vaccinuri

Nu toate vaccinurile contin virusi cancerigeni. Dar zeci de milioane de americani ( si nu numai ) au primit vaccinuri cu virusuri cancerigeni in ele, iar acum am aflat ca, chiar CDC (Centers for Diseases Control) a recunoscut ca acest lucru este adevarat … CDC a eliminat rapid o pagina de pe site-ul lor, care este acum in cache aici , admitând ca mai mult de 98 de milioane de americani au primit una sau mai multe doze de vaccin poliomielita intr-un interval de 8 ani, atunci când o parte a vaccinului a fost contaminat cu un cancer care cauzeaza polyomavirus numit SV40. S-a estimat ca 10-30 milioane de americani ar fi primit o doza SV40 contaminat de vaccin. SV40 este o abreviere pentru virusul simian vacuolating 40 sau virusul simian 40 , un polyomavirus care se gaseste la maimute si la oameni. Ca si alte polyomaviruses, SV40 este un virus ADN-ului, vinovat de aparitia de tumori si cancer.

2. ATM-urile vor folosi intr-o zi tehnologia de recunoastere faciala

Potrivit Daily Mail , o noua generatie de masini de ATM-uri este in curs de dezvoltate, care va folosi tehnologia de ultima ora de recunoastere faciala … Astfel, bancomatele greoaie si greu de folosit vor fi inlocuite cu urmatoarea generatie de ATM-uri. Firma de de securitate Diebold a creat un bancomat touchscreen care functioneaza ca un comprimat de calculator , foloseste recunoastere faciala si codurile QR pentru a identifica si autentifica utilizatorii pe baza camerelor de supraveghere…

3. Fluorul este daunator pentru dinti

Aceasta este o teorie a conspiratiei care a fost refuzat pentru un timp foarte lung. Dar acum, chiar si CNN este admite adevarul … Se pare ca guvernul american va micsora doza de fluor din apa potabila . Poate din cauza ca dantura nu a avut de castigat si cariile sunt mai multe decat in 1940, cand a fost introdus fluorul in apa potabila ? Poate ca au realizat ca de fapt alimentatia este cea care provoaca aceste carii si fluorul nu ajuta la nimic? Sau au gasit alte mijloace de a indobitocii populatia ? Fluorul si Fluorura de Sodiu sunt substante toxice si extrem de periculoase, din ele fabricandu-se inclusiv produse precum otrava de soareci / sobolani, si un mare numar de pesticide si insecticide.

4. Folosirea indelungata a unui celular poate provoca cancer

Poti face cancer de la utilizarea unui telefon mobil? Ei bine, un numar tot mai mare de studii indica faptul ca aceasta este de fapt adevarat … Tot de la CNN aflam ca la cele mai inalte niveluri de expunere – folosind un telefon mobil, o jumatate de ora pe zi, pe o perioada de 10 ani – studiu a constatat un 40 la suta risc de tumori cerebrale .”Cel mai mare experiment al speciei umane” provoaca riscuri imense asupra sanatatii oamenilor, putand produce cancer. Oamenii de stiinta trag un semnal de alarma puternic pentru intensificarea cercetarilor, care sa evalueze exact riscurile utilizarii telefoanelor mobile. O conferinta stiintifica ce se desfasoara la Londra va indemna guvernele din intreaga lume sa sprijine cercetarile referitoare la utilizarea telefoanelor mobile, ce pot produce cancer la cap, potrivit Daily Mail.
Agentia Internationala pentru Cercetare in domeniul cancerului a tras un semnal de alarma anul trecut, cand a catalogat telefoanele mobile drept cancerigene.”Pentru prima data un raport de evaluare stiintific afirma atat de clar ca un camp electromagnetic este posibil sa fie cancerigen pentru oameni”, a declarat profesorul Darius Leszczynski din Finlanda.”Acesta este cel mai mare experiment tehnologic din istoria speciei umane si se incearca sa se bage capul in nisip, cu privire la riscurile potentiale”, a precizat Joel Moskowitz, de la Universitatea California, Statele Unite.

5. Elitele doresc reducerea drastica a populatiei

Da, multi in elita mondiala intr-adevar doresc sa reduca substantial populatia planetei.
David Rockefeller : „Impactul negativ al cresterii populatiei asupra tuturor ecosistemelor planetei noastre a devenit ingrozitor de evident.”
Fondatorul CNN Ted Turner : „O populatie totala mondiala de 250-300 milioane de oameni, un declin de 95%, de la nivelul actual, ar fi ideal.”
Paul Ehrlich , un fost consilier in probleme de stiinta al presedintelui George W. Bush si autor al Population Bomb : „Pentru mintea noastra, vindecarea fundamentala, reducerea la scara a intreprinderii umane (inclusiv marimea populatiei), pentru a mentine consumul agregat in cadrul capacitatii de suport a Pamântului este evident, dar prea mult neglijat sau negat ”
Consilier in probleme de stiinta al lui Barack Obama, John P. Holdren : „Dezvoltarea unei capsule de sterilizare pe termen lung, care ar putea fi implantat sub piele si eliminate atunci când sarcina este de dorit deschide posibilitati suplimentare pentru controlul fertilitatii coercitiv. Capsula poate fi implantat la pubertate si ar putea fi detasabil, cu permisiunea oficiala, pentru un numar limitat de nasteri. ”
Bill Maher personalitate HBO : „Eu sunt pro-alegere, eu sunt pentru sinucidere asistata, eu sunt pentru sinucidere regulata. E prea aglomerat, planeta este prea aglomerat si avem nevoie pentru a promova moarte. ” Ca sa fim in asentimentul dumneavoastra domnule Maher puteti sa deschideti calea si sa ne aratati cum o sa va sinucideti dvs. iar noi o sa privim… La vorba toti sunt buni pentru ca nu este in discutie familia lor sau persoana lor… iar lista poate continua !

6. NSA impreuna cu majoritatea serviciilor secrete ne spioneaza telefoanele, calculatoarele si tranzactiile financiare

Unii ar spune ca datorita lui Edward Snowden, am invatat mult mai multe despre modul in care NSA si alte guverne spiobneaza populatia. Insa acest lucru nu este o noutate. Cel putin nu pentru oamenii cu un minim de bun simt si care folosesc creierul si la altceva decat la a naviga pe Facebook sau a schimba canalele TV. Eu vad toata afacerea asta cu Snowden o mare manipulare dar in acelas timp este un test pentru populatie. Ce au facut oamenii cand le-au fost aduse dovezi incontestabile ca sunt ascultati, filmati si filati mai rau decat un regim comunist sau fascist ? Exact… nimic. Asa ca poate ne meritam soarta !

7. Rezerva Federala Americana este o masina proiectata pentru a crea inflatie

Rezerva Federala este un cartel bancar privat, care a fost creat de catre bancheri si care serveste interesul bancherilor. Acesta a fost conceput pentru a creste mereu datoria national al Statelor Unite si de a crea mereu inflatiei. Prin definitie, o intelegere este un grup de companii independente care se unesc pentru a controla productia, de stabilire a preturilor si de comercializare a membrilor sai. Un cartel reduce efectiv concurenta si creste profitabilitatea. Printr-un monopol comun, in afaceri bancar si financiar, Rezerva Federala a fost fortand public sa plateasca preturi mai ridicate pentru toate bunurile si serviciile, apoi altfel ar fi cerute in temeiul liberei concurente-intreprindere in care industria. Federal Reserve este nimic mai mult decat o intelegere de private banking de mascare in spatele iluzia de a face parte din guvernul Statelor Unite.Ei de fapt conspira pentru a mentine si de a crea datoriei perpetue si au influentat foarte mult declinul U.S. Dar surpriza ( sau nu ) este ca nu doar Federal Reserve este o banca privata, ci majoritatea bancilor federale sau nationale de pe glob. Toate, mai putin cele din statele dictatoriale, apartin grupurilor de interese ce detin puterea pe planeta asta.

8. „Guvernul SUA si Monsanto isi unesc fortele impotriva Oponentilor Alimentelor Modificate Genetic”

Se pare ca sistemului nu-i place de cei care incearca sa stea in calea de alimentelor modificate genetic. Un raport de investigatie al unui mare cotidian de investigatie din Germania (Süddeutsche Zeitung) sustine ca Monsanto, armata americana si guvernul Statelor Unite au colaborat pentru a urmari si de a perturba atât activistii anti-OMG si oameni de stiinta independenti, care studiaza efectele negative ale alimentelor modificate genetic . ()
Raportul intitulat, “The Sinister Monsanto Group: ‘Agent Orange’ to Genetically Modified Corn” a descris un nou ultramoderne razboi cibernetic purtat impotriva ambele parti, eco-activisti si oameni de stiinta independenti, de catre suporteri si fosti angajati ai Monsanto, care au preluat, uneori, mesaje de rang inalt din administratia americana. Raportul arata ca nunii au legaturi profunde cu industria militara, inclusiv CIA.
Un alt articol ne anunta ca cea mai mare armata de mercenari din lume, Blackwater a fost vândut la multinational Monsanto. Blackwater, a fost redenumit in 2009 dupa ce a devenit faimos in lume, cu numeroase rapoarte de abuzuri in Irak, inclusiv masacre de civili. Acesta ramâne cel mai mare contractant privat al Departamentului de Stat al SUA „servicii de securitate”, care practica terorismul de stat prin acordarea guvernului posibilitatea de a nega.
Aproape simultan cu publicarea acestui articol in The Nation, s-a raportat achizitionarea de 500.000 de actiuni ale companiei Monsanto, pentru mai mult de 23 milioane dolari de la Bill si Melinda Gates Foundation, care, cu aceasta actiune finalizata excursie de masca de „filantropie . „O alta asociatie care nu este surprinzator.
Este o casatorie intre cele doua monopoluri cele mai brutale din istoria industrialismului: Bill Gates controleaza mai mult de 90 la suta din cota de piata de calcul de proprietate si Monsanto aproximativ 90 la suta din piata mondiala de seminte transgenice si ale semintelor comerciale mai globale. Nu exista in alte monopoluri sectorul industrial atât de vaste, a caror existenta este o negare a principiului laudatei a „concurentei pe piata”, a capitalismului. Atât Gates si Monsanto sunt foarte agresive in apararea lor monopoluri pe cai ilegale.

9.Dronele militare nu sunt doar pentru uz militar… Sunt folosite la spionarea civililor !

Dronele spion militare ale Statelor Unite sunt atat de avansate tehnologic incat pot vedea ce telefon are o persoana, de la o inaltime de peste 5.300 de metri. Ele sunt dotate cu un sistem ARGUS-IN care poate vizualiza o suprafata de 38,8 kilometri patrati intr-o singura imagine.
Capacitatea de zoom a sistemului poate detecta un obiect foarte mic, de numai 15 centimetri pe teren. Sistemul dezvoltat de catre compania BAE Systems este parte a proiectului DARPA in valoare de 18 milioane de dolari. O camera de supraveghere din aer poate oferi militarilor SUA posibilitatea de a urmari miscarile unui intreg oras in timp real, ca si Google Street View.
Sistemul ARGUS-IN poate fi montat pe dronele fara pilot pentru a surprinde imagini de o claritate incredibila de 1800 MP, adica este de 225 de ori mai sensibila decat o camera a unui iPhone.
„Este important ca publicul sa stie ca unele dintre aceste capacitati exista”, a spus Yiannis Antoniades, inginerul de la compania BAE care a proiectat sistemul.
Oamenii de stiinta americani au intocmit planuri pentru o noua generatie de drone nucleare, capabile sa zboare deasupra unor regiuni izolate ale globului timp de luni in sir, fara a avea nevoie de realimentare. Programele de ultima generatie pe care se bazeaza fac ca drona sa se descurce perfect chiar si fara controlul din telecomanda.
Administraţia Federala a Aviaţiei estimeaza ca in mai puţin de 20 de ani peste 30.000 de drone vor zbura deasupra teritoriului SUA, fapt ce a alarmat asociaţiile care militeaza pentru apararea drepturilor civile ale cetaţenilor americani. Reprezentanţii acestor organizaţii susţin ca astfel se incalca dreptul la viaţa privata şi cel de al 4-lea amendament al Constituţiei.

10.”Medicamentele prescrise de catre doctori omoara un numar mare de americani”

In fiecare an, sute de mii de americani sunt ucisi de droguri pe baza de prescriptie medicala. Ceea ce urmeaza este un scurt fragment dintr-un articol Vanity Fair intitulat ” Medicina mortala„…
Medicamentele prescrise ucid aproximativ 200.000 de americani in fiecare an. Va contiua oare numarul sa creasca acum cand majoritatea studiilor se efectueaza in strainatate ppe oameni fara adapost sau prea saraci ori neinformati in a pune intrebari in legatura cu medicamentele administrate? Inca un exemplu ca companiile farmaceutice experimenteaza medicamente pe populatie fara ca cineva sa intervina .

As putea continua aceasta lista dar ma voi opri aici. In urma cu nici cinci ani astfel de exemple erau scrise doar de catre media alternativa si populatia nu era receptiva. Timpurile sunt din ce in ce mai dure iar oamenii incep sa-si puna intrebari. E adevarat, nu destui, dar numarul lor creste. In momentul in care vom constientiza in ce lume traim vom gasi si solutii sa combatem astfel de crime ce sunt indreptate impotriva noastra.

Exista si alte „teorii ale conspiratiei” pe care le-ai adauga la aceasta lista? Va rog sa nu ezitati in a comenta mai jos „teoriile conspiratiei” ce au devenit un adevar de necontestat!

Ultimile din

Mergi la SUS