Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Catalog eMAG Black Friday 2017: Oferte SPECTACULOASE ŞI REDUCERI de până la 90%

in ExtraNews de

Black Friday 2017 a început astăzi, 17 noiembrie, în mai multe magazine, din România, dar mai ales la nivel de „online”. S-a dat startul reducerilor de până la 90%.

Black Friday a ajuns la a şaptea ediţie din România. Din 2010, românii s-au obişnuit cu ideea că o dată pe an pot cumpăra aproape orice la un preţ incredibil.

Black Friday, sau „Ziua Reducerilor Masive la tot felul de lucruri” a fost adaptată în ultimii ani şi în România şi a devenit rapid extem de populară.

Dupa cum numele sugerează, Black Friday este o „sarbatoare” americană. Black Friday marchează începutul sezonului de iarnă de cumpărături pe continentul Nord American, deci nu avem de-a face cu o sărbătoare în sensul clasic al cuvantului.

Trebuie amintit faptul că cele mai vândute produse de Black Friday sunt de obicei electronicele şi accesoriile pentru acestea. Deci aşteptaţi-vă la reduceri la telefoane şi laptop-uri, tablete, televizoare şi alte produse asemenea. S-ar putea să aveţi surpriza să găsiti şi cărţi, filme, muzică la pret redus, însă accentul se pune pe gadgeturi electronice, scrie BlackFridayRomânia.

Retailerul eMAG vine cu oferte bune și aduce un catalog plin de categorii de produse reduse de Black Friday 2017. Multe electronice pot fi achiziționate la preț redus. Atenție! Sunt stocuri limitate! Black Friday 2017 a început la eMAG!

VEZI OFERTA AICI.

Ultimile din

Mergi la SUS