Cătălin Botezatu a fost operat de urgență. Care este starea creatorului de modă

in Diverse de

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a fost operat de urgență la Clinica Sanador. Despre intervenția chirurgicală, despre care nu există suficiente date, a scris chiar el. Bote (52 de ani) a ajuns la spital duminică, 29 iulie. Acesta a postat pe Facebook o imagine din clinica unde a fost îngrijit de medici.

„De la aeroport, direct la Sanador, unde am găsit tot sprijinul medical necesar pentru a trece cu succes printr-o intervenţie absolut necesară. După două zile de la operaţie, sunt aproape pregătit să revin la planurile din agendă. Mi-am luat un weekend ca să am grijă de sănătatea mea“, a scris Cătălin Botezatu pe pagina sa de Facebook.

Cătălin Botezatu are mai multe probleme de sănătate și nu s-a sfiit să vorbească despre ele. Vedeta a fost operată de câteva ori pe inimă, iar una dintre cele mai grele operații a avut loc în anul 2015. Acea intervenție chirurgicală a durat trei ore și a avut loc într-un spital din Turcia. Cu toate că la un moment dat a văzut moartea cu ochii, designerul a rămas puternic și nu și-a plâns niciodată de milă.

Operat pe cord deschis în anul 2015
„Medicul m-a întrebat dacă sunt pregătit în cazul în care se va face această analiză pentru că ea era inevitabilă, să se monteze un nou stent. Normal că la început m-am speriat. Nu speriat, am întrebat dacă se mai poate pune încă unul. Sau câte stenturi se pot pune într-o inimă? Oricum mi se par foarte multe. Şi mi s-a spus că într-o inimă pot, mă rog, stenturi pentru că numai la inimă, se pot pune multe până la 10-12″, a declarat în 2015 Botezatu pentru click.ro.