Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Câştigătorul marelui premiu la Loto donează din cele 3,7 milioane de euro. Cine este românul şi ce vrea să facă cu banii

in ExtraNews de

Castigatorul premiului cel mare la Loto 6/49, in valoare de 16,69 milioane lei, s-a prezentat miercuri sa-si ridice banii. Barbatul este din Vaslui, are in jur de 40 de ani, este casatorit si nu are copii, a anuntat Loteria Romana.

S-a prezentat castigatorul marelui premiu la Loto 6/49! „Multumesc lui Dumnezeu si Loteriei Romane pentru norocul care a dat peste mine. Acum am posibilitatea de a face multe fapte bune”, este mesajul transmis de castigatorul marelui premiu la Loto 6/49.

Miercuri s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane castigatorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 22.01.2017, premiu in valoare de 16.693.565,48 lei.  Biletul norocos a fost jucat la agentia 37200 din Vaslui si a fost completat cu 3 variante simple la Loto 6/49.

Castigatorul este din Vaslui, are in jur de 40 de ani, si este un om echilibrat, familist convins. Din pacate nu are copii, dar doreste sa infieze unul sau mai multi copii.

Joaca la Loto 6/49 si Loto 5/40 de foarte multi ani, saptamanal, mai precis de la varsta de 18 ani si intotdeauna joaca variante simple. Numerele jucate sunt alese intotdeauna la intamplare.

A aflat ca este castigatorul marelui premiu luni, 23 ianuarie, dar a reactionat cu foarte mult calm. Sotia a fost ceva mai emotiva, izbucnind in plans.  Ne-a marturisit ca va continua sa joace, ca si pana acum, variante simple, atat la Loto 6/49 ca si la Loto 5/40.

Cu banii castigati doreste sa-si deschida o afacere dar si sa ajute sectia de oncologie a spitalului din Vaslui.  Dupa aplicarea impozitului, suma care ii ramane castigatorului este de 12.570.236,48 lei. Castigatorul nu a dorit sa-si faca publica identitatea.

Sursa: stirileprotv.ro

Ultimile din

Mergi la SUS