Carmen Serban trece prin clipe extrem de dureroase. Tatăl ei s-a stins după o lungă suferință. Mesajul tulburător prin care artista a făcut anunțul

in ExtraNews

Doliu în lumea manelelor, după ce tatăl lui Carmen Șerban a murit la vârsta de 79 de ani. Artista este devastată, deoarece ținea enorm la tatăl său și pe la toate emisiunile pe unde mergea vorbea foarte frumos despre el și despre mama ei și le trimitea câte un sărut.

Tatăl lui Carmen Șerban a murit la vârsta de 79 de ani
Acum, Carmen Șerban trece prin momente foarte grele. Anunțul morții a venit chiar de la artistă, care cu durere în suflet a scris un mesaj pe Facebook.

„Tăticul meu, sufletul meu, te voi iubi mereu! Să ai drum lin și cu Lumină către Cer! Bunul Dumnezeu să îți odihnească sufletul, că de prea mult chin ai avut parte”, a scris Carmen Șerban pe Facebook.

Gheorghe Șerban a fost operat de multe ori
În primăvara acestui an, tatăl cântăreței Carmen Șerban a fost operat și a avut nevoie să fie resuscitat, așa cum a dezvăluit artista atunci. Bărbatul a suferit multe intervenții chirurgicale și a fost chiar și paralizat la pat timp de 9 luni de zile.

Nimeni nu îi mai dădea vreo șansă să se ridice din pat, însă Carmen Șerban nu a avut liniște știindu-și părintele atât de bolnav și a plătit tratamente de mii de euro pe lună, astfel că în ultima perioadă tatăl său se deplasa cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Cu zece zile în urmă, pe data de 5 septembrie, Carmen Șerban era foarte fericită și își anunța fanii că părinții ei împlineau cincizeci de ani de căsnicie.

„Astăzi, 5 septembrie, părinţii mei împlinesc 50 de ani de căsnicie. O căsnicie de Aur, cum se zice. Le urez părinţilor mei mulţi, mulţi ani împreună de acum încolo şi multă, multă sănătate. Mândră de ai mei părinţi”, era mesajul transmis de Carmen Şerban pe Facebook.


Loading...