Carmen Șerban trăiește regește! Uite ce interior are casa în care se lăfăie: Tapetul a fost lipit chiar de ea, iar numai în dormitor a investit 6.000 de euro!

in Monden de

Carmen Şerban a vorbit pentru emisiunea „Xtra Night Show” despre casa sa şi despre faptul că îşi doreşte să o scoată la vânzare. Mai mult de atât, Carmen Şerban a cheltuit o sumă enormă în modernizarea casei.

Carmen Şerban susţine că tapetul său este din Italia, dar şi că dormitorul şi holul au costat-o aproximativ 6.000 de euro. De asemenea, cântăreaţa este de părere că o femeie nu trebuie să îşi cumpere diamante, ci să le primească.

„E un tapet din Italia. Îmi plac lucrurile originale, iar tapetul a fost lipit cu mâna mea. E aproape 250 de euro o rolă. Dormitorul şi holul m-au costat 6.000 de euro. O vând cam cu 200.000 de euro. (…) Nu fac sport. Merg la sala de mese. Am slăbit mult când mi-a murit cineva drag. Acum am 63 de kg, cel mai mult am avut 78. (…) Am terminat confecţii şi încălţăminte. (…) Fetele nu trebuie să îşi cumpere diamante, fetele trebuie să le primească. Am făcut şi brutărie şi făceam pâine pe vatră alături de angajaţi. (…) Iubitul meu nu vrea să fie prezentat public”, a spus Carmen Şerban.