Carmen Dan se tine plangand de scaun: „Pentru orice se intampla, oriunde se intampla, singurul vinovat de serviciu este Carmen Dan”

in ExtraNews/Politic de

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a sustinut, luni, cu o voce plangareata, o conferinta de presa in care a negat orice responsabilitate in legatura cu problemele inregistrate in timpul votului din 26 mai.

„Pentru orice se intampla, oriunde se intampla, singurul vinovat de serviciu este Carmen Dan. (…) De la actiunea unui jandarm, pompier, politist de frontiera pana la cele mai importante decizii luate de Romania in zona de securitate interna, eu sunt vinovata”, s-a vaicarit Carmen Dan.

Ea a dat apoi vina pe Serviciul de Telecomunicatii Speciale pentru problemele care s-au inregistrat cu tabletele din sectiile de votare.

„Informarea privind activitatea MAI in ziua de 26 mai este publicata integral pe site-ul MAI. Am vorbit cu doamna premier si consider ca e cea mai transparenta abordare. Sunt aspecte destul de interesante in raport, ca sa zic asa, in legatura cu tabletele din sectiile de votare. Functionarea acestui soft nu este nici in competenta, nici in responsabilitatea MAI. Am vorbit cu seful STS in acea dimineata, cand am sesizat posibile sute de voturi multiple. La finalul zilei erau peste 9.000 de sesizari.

Politia a avut de verificat mii de situatii ipotetice de frauda, iar in final am constatat ca tot noi suntem pe lista de vinovati a domnului presedinte. Ati mai auzit de o alta institutie?”, a atacat Carmen Dan.

Carmen Dan, LIVE, la Digi FM

Carmen Dan face declarații la sediul Ministerului de Interne. La conferință participă și șeful Poliției Române, Ioan Buda.

Publicată de Digi FM pe Luni, 10 iunie 2019