Care e starea Ronei Hartner, după a doua operație. “Dacă vrea Dumnezeu să-mi dea zile”

in Monden de

Rona Hartner a suferit a doua operție! Din păcate, artista a aflat că este bolnavă de cancer după ce a venit în România pentru a participa la un nou show. Aceasta a acuzat stări de oboseală cronică și a ajuns de urgență la spital unde medicii i-au dat vestea teribilă. Vedetei îi este teamă ca acum, după cea de a doua intervenție, să nu intre în depresie. Ce declarații a făcut cântăreața și cum se simte acum? “ Toți avem o frică de moarte şi dacă acceptăm să scăpăm de această frica este normal.”

Rona Hartner a făcut primele declarații după ce a fost supusă la a doua intervenție chirurgicală. Artista a fost operată pentru cancer de colon și va urma să facă tratament cu chimioterapie timp de șase luni. „Mă simt bine, mi s-a adăugat un cateter pe anestezie locală pentru a începe chimio. Trebuie să fac şase luni pentru prevenţie. O să am din două în două săptămâni, timp de trei zile. O să le fac în Franţa, că este mai simplu. O să fie ceva ușor, pentru că este de prevenție. Eu sunt optimistă”, a declarat Rona Hartner, într-o emisiune TV

Cu toate acestea, artista a mărturisit că va continua să aibă o gândire pozitivă în privința sănătății sale.”Am luat această boală pe post de gripă. Eu îl privesc ca pe un virus de care organismul meu nu a ştiut să se apare. Daca vrea Dumnezeu să-mi dea zile. Nu vreau să intru în depresie. Eu liniştesc toata familia, dar eu nu vreau să mă panichez”, a mai povestit sura citată.

Cântăreața a mai mărturisit că a presimțit cumva că va avea cancer. Artista a povestit despre starea sa de sănătate, cu lux de amănunte, la Antena Stars. „De șase luni de zile ştiam că voi scrie un status pe Facebook în care voi scrie <> mă gândeam: <>.

După aceea mă duceam la gândul acesta, e un gând tâmpit, hai că îl dau la o parte. Mergeam cu toată lumea la doctor, cu familia mea și eu eram sigură că toţi erau bolnavi în jurul meu, numai eu nu, și când colo, eu eram cea bolnavă.”