Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Când te gândesti că a fost deputat! Filmare cu Cristian Boureanu „cand s-a trezit” in arest!

in ExtraNews de

Fostul deputat Cristian Boureanu, aflat în Arestul Central al Poliţiei Capitalei după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru ultraj! 

Surse judiciare au declarat că Boureanu s-a plâns de dureri de cap şi a cerut să fie dus la un spital din Capitală, pentru un consult de specialitate şi investigaţii amănunţite, dacă va fi nevoie.

Cristian Boureanu se află în Arestul Central din 10 iunie, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru ultraj.

În urma incidentului din noaptea de joi spre vineri, Cristian Boureanu a fost dus la Poliţie, ulterior fiind solicitată o ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat vineri după-amiază, cu diagnostic de traumatism cranio-cerebral şi fractură de sinus maxilar, conform unor surse medicale. Diagnosticul a fost menţionat ulterior şi de avocata acestuia, care a reclamat că fosul deputat a fost agresat de poliţişti.

Cristian Boureanu şi-a petrecut deja două nopţi în arest după ce, joi noapte, a fost protagonistul unui scandal de proporţii, în trafic, cu organele de poliție. Fostul deputat a lovit în zona inghinală un poliţist care a ripostat şi el lăsându-l lat pe asfalt. În urma loviturii primite, Boureanu s-a ales cu fisură de mandibulă şi de timpan, iar potrivit avocatei are dantura în piuneze şi nici nu-şi ţine prea bine echilibrul. Deşi a solicitat prin intermediul apărătorului să se întoarcă la spital pentru a continua seria de investigaţii, decomadată bărbatul se află tot în arest.

https://www.facebook.com/taranu.teodor/videos/1883157981951315/

Ultimile din

Mergi la SUS