Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Când organismului uman îi este foame, se mănâncă singur, face un proces de curățare, începe prin a elimina toate celulele bolnave, cancerul și celulele îmbătrânite. Foamea menține organismul tânăr și luptă împotriva bolilor precum diabetul.

in Sanatate de

În timpul foamei organismul produce proteine speciale care sunt create doar în anumite condiții. Iar atunci când sunt făcute, organismul adună selectiv aceste proteine în jurul celulelor bolnave, canceroase sau moarte, le dizolvă și le restaurează și beneficiază organismul de nutrienți produși în urma acestui proces. Așa se face reciclarea în post.

Oamenii de știință au realizat prin studii îndelungate specializate că procesul autofagiei necesită condiții neobișnuite care forțează organismul să facă acel proces. Aceste circumstanțe speciale includ o persoană care se abține de la mâncat și băut timp de 16 ore (ciclul 8/16).

Oamenii ar trebui să funcționeze normal în această perioadă. Acest proces ar trebui repetat de ceva timp pentru a obține curățarea maximă a organismului și nu pentru a reactiva celulele bolnave. Se recomandă repetarea procesului de foame și sete una sau două zile pe săptămână conform Yoshinori Ohsumi – Premiul Nobel pentru Fiziologie și Medicină.

„Practic postul intermitent de 16 ore și îl super recomand! nu costă nimic.. Cina la 22:00 și apoi prânzul a doua zi la 14:00, sari peste micul dejun și e foarte bun… Am simțit cum corpul se curăță. Nu mă îmbolnăvesc niciodată și mă simt minunat tot timpul. Am ajuns să exersez posturi de 10, 20 și 30 de zile doar cu apă.. și m-am simțit atât de bine! Recomand să încercați un post de 3 zile întregi, atunci când apare autofagia completă, și altfel.. posturile intermitent. ”

Postul de 40 de zile este pentru ființele de vibrație înaltă, în ziua patruzeci nu numai că îți cureți trupul, îți cureți și sufletul de paraziții interdimensionali și poți deschide al treilea ochi. Acest post este doar pentru învățătorii spirituali și ființele de vibrație înaltă (nu este recomandat începătorilor).

Nu există suficiente dovezi științifice care să susțină în mod concret această afirmație. Deși există studii care arată că autofagia (procesul de descompunere a celulelor moarte sau deteriorate și refacerea acestora) poate fi stimulată de anumite condiții, inclusiv postul, nu există nicio evidență că organismul produce proteine speciale în timpul foamei care sunt utilizate pentru acest proces.

Mai mult, autofagia este un proces natural și continuu care are loc în organismul nostru, indiferent de obiceiurile alimentare sau de postul sporadic. Această funcție celulară esențială ajută la eliminarea deșeurilor celulare și la repararea celulelor deteriorate sau bolnave.

În timp ce postul poate avea anumite beneficii pentru sănătatea noastră, inclusiv îmbunătățirea funcției sistemului imunitar și scăderea riscului de anumite boli cronice, nu există dovezi concrete că acesta declanșează producția de proteine speciale sau că este necesar pentru procesul de autofagie.

În concluzie, este important să ne bazăm pe cercetările științifice și pe dovezi concrete înainte de a lua decizii legate de dietă sau de sănătate, și să consultăm întotdeauna un medic sau un nutriționist calificat pentru sfaturi personalizate.

Ultimile din

Mergi la SUS