Cand a auzit ce a patit copilul sau, un parinte din Iasi a fugit de la serviciu si a luat la bataie un barbat suspect. Ce aflase tatal la telefon

in ExtraNews de

Scene socante miercuri in centrul iasiului: un barbat a fost batut crunt de tatal a doi adolescenti, elevi intr-o scoala speciala.

Cei doi frati i-au povestit dirigintelui lor ca in urma cu o saptamana, acel barbat i-ar fi acostat pe strada si i-ar fi urmarit. Ar fi fost abordati de barbatul respectiv care s-a oferit sa le cumpere un suc. Apoi i-ar fi atins intr-un mod indecent.

Dirigintele copiilor l-a anuntat abia miercuri pe tatal baietilor ca barbatul suspect este iar in jurul scolii si ca ar putea sa ii atraga din nou pe copii. in capcana. Tatal a fugit imediat de la serviciu, a venit in preajma scolii si l-a prins pe suspect. L-a lovit de mai multe ori pana la aparitia politiei. Conducerea scolii a aflat abia acum despre incident si a facut o plangere la politie. Intre timp, tatal celor doi baieti a dat declaratii, iar suspectul este audiat.

Cand l-a prins pe cel indicat de copii ca le-ar fi facut propuneri scandaloase, tatal gemenilor s-a napustit cu pumnii asupra lui.

Dirigintele clasei in care invata cei doi frati sustine ca de saptamana trecuta aflase, de la elevi, ca un suspect ii abordeaza pe strada, ii mangaie si ii saruta. Barbatul vizat de acuzatii spune insa ca nu este vinovat de nimic. “Jur… uite ca suntem in fata la biserica…”, spune el.

“Taci ca-ti dau numai sfinte…”, spune tatal baietilor. „I-a acostat, le-a dat niste sucuri, le-a promis sa-i ia si sa-i duca nu stiu pe unde. Intr-o zi m-am dus dupa el in gara, astazi cand am venit dupa el sa vad ce vrea a luat-o la fuga. L-am prins, cand l-am prins ne-am luat la tavaleala. Ce sa fac, sa stau cu frica ca vine el la copiii mei?”

Politistii au luat declaratii de la tatal copiilor, de la profesorii din scoala si l-au audiat pe barbatul suspect. In plus, Directia pentru Protectia Copilului ar putea deschide o investigatie. In preajma scolii respective exista camere de supraveghere care ar putea furniza probe esentiale in rezolvarea acestui caz.

Cand a auzit ce a patit copilul sau, un parinte din Iasi a fugit de la serviciu si a luat la bataie un barbat suspect. Ce aflase tatal la telefon –> https://goo.gl/8d6yUd

Posted by La Măruță on 14 Iunie 2017

Sursa: Stirileprotv.ro