Campionul care înfruntă lipsurile pentru a reprezenta România. ”Visul meu este să devin cel mai bun”, spune adolescentul de 15 ani, care e triplu campion mondial și multiplu campion european și național

in Educational de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Când un copil ar vrea sa fie campionul lumii, dar nu pare să fie suficient de bine pregatit pentru asta, i-ati spune sa se mai antreneze, nu-i asa? Dar daca un copil e perfect pregatit si chiar calificat la cel mai important campionat mondial de karate, din Japonia, dar nu are bani sa mearga acolo, ce i-ati spune? Vă invităm sa ii vedeti povestea lui Eduard – un baiat care pare sa fi venit pe lume cu un destin precis: să fie campion la karate. Palmaresul impresionant pe care l-a adunat pana la cei 15 ani ai sai, e cea mai buna dovada. Si abia dupa ce ii veti vedea povestea puteti sa spuneti Ajut Eu.

„Mă numesc Holban Eduard Andrei, sunt triplu campion mondial și multiplu campion european și național!”, se prezintă adolescentul de 15 ani. Privirea blândă cu ochi albaștri se transformă într-una de campion când Eduard ajunge în sala de antrenament. A simtit asta de prima data, acum 6 ani.

Zilnic, dupa ce termina scoala, e aici. Invatand noi miscari, repetand la nesfarsit tehnicile de lupta din stilul Kyokushin.

EDUARD HOLBAN: Visul meu este să devin cel mai bun și să am centura neagră! Anul viitor vreau să ajung în Japonia la Campionatul Mondial, unde voi fi selecționat pentru echipa României. Doar cei mai buni ajung acolo.

El a mai demonstrat asta si anul trecut. A fost selectat sa reprezinte Romania la campionatul mondial din Japonia, dar parintii n-au avut bani sa il trimita. Povestea pare sa se repete.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...