Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Călin Popescu Tăriceanu: Suntem într-o situație de război cu adversarii politici, care au folosit toate situațiile ilegale în lupta politică

in ExtraNews/Politic

În perioada 29-31 august 2018, în stațiunea Mamaia(jud.Constanța) se desfășoară Școala Politică de Vară a Organizației Femelilor Liberal Democrate (OFLDE), precum și Școala Politică de Vară a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților (TLDE), sub numele „Libertate și democrație”.
Președintele ALDE, a declarat miercuri la Școala Politică de Vară a OFLDE că există „o situație de război cu adversarii politici” și „atunci trebuie să fim și noi mobilizați pentru război”.
Tăriceanu a adăugat că adversarii politici „au folosit toate mijloacele ilegale și imorale în lupta politică” și că: „la război ca la război.(…) Trebuie să fim mobilizați pentru război, dar pentru unul moral și legal. Protocoalele ne arată, de fapt, altceva. Ne arată că justiția era controlată prin mijloacele secrete, la un moment dat vorbeam de mijloacele oculte, acum nu mai vorbesc de mijloace oculte pentru că ele au ieșit la suprafață. Vedem că, probabil, în justiția din România în ultimii ani au căzut victime nevinovate ale acestor înțelegeri secrete, oameni care probabil astăzi sunt condamnați, unii cu executare, alții poate au primit numai condamnare cu suspendare, dar în fond carierele lor profesionale, viața lor, demnitatea lor au fost practic distruse”.

 

Comentarii

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS