Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Bunicuța care în aceste zile a frânt inimile a sute de mii de români. Nu accepta bani de pomana, implora oamenii sa cumpere mărar pentru a mai putea trai încă o zi.

in Educational de

Iată povestea ei copleșitoare. Faceți un efort și dați-o mai departe

Povestea unei bunici care sta cât e ziua de lunga pe strada, așezata pe un carton, si vinde mărar pentru a putea trai de pe o zi pe alta face înconjurul rețelelor de socializare.

Bătrâna sta in zona Bucur Obor din Capitala si implora oamenii sa cumpere mărar pentru a mai putea trai încă o zi. Cei care au văzut-o spun ca bunica nu accepta bani de pomana.

”Vineri, 16 Iunie 2017!  Aceasta bătrânica implora trecătorii, cu lacrimi in ochi, sa cumpere mărar! Plângând spune ca nu a vândut nimic de azi de dimineață… O găsiți in zona Bucur Obor, la ieșirea din magazinul Obor, spre Doamna Ghica, lângă florărie! M-am oprit un minut lângă dansa, cu foarte mult nu am putut sa o ajut… Dar cu putin de la mine, cu putin de la voi, poate strânge de o gustare pe ziua de azi! Aceasta este bătrânețea din zilele noastre! Pacat, pacat… 

Am plecat cu lacrimi in ochi, dar mulțumita sufleteste ca am putut sa o strang de mana… (…) Mi-a comunicat o doamna ca batranica iese destul de des in aceea zona! Probabil o gasiti dimineata! Imi pare rau, dar nu stiu alte detalii despre batranica de la Obor! Nu stiu nici daca iese zilnic acolo… Din pacate…Am intalnit-o intamplator, nu am intrebat cum se numeste, nici daca are telefon… Eram pe fuga, in trecere pe acolo…”, a scris o femeie pe Facebook.

Dupa ce a postat fotografie pe internet comentariile si share-urile au explodat. Femeia a revenit cu detalii afirmând ca bătrânica iese des in aceea zona si cel mai probabil poate fi găsita dimineața.

Un alt utilizator a povestit ca a vrut sa ii ofere bunicii bani, însa ea a refuzat spunând cu lacrimi in ochi ca nu primește „bani nemunciți”.

Ultimile din

Mergi la SUS