Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Buncarul secret al lui Putin se afla la 300 metri sub Kremlin. Spionii Statelor Unite ale Americi l-au deconspirat. FOTO

in ExtraNews de

În multe state s-au construit pentru conducători și elite adăposturi secrete, aflate în locuri cât mai bine protejate. Locațiile sunt secrete,  serviciile speciale au grijă să le țină bine ascunse. Sunt cazuri, ca cel de față (al buncărului secret de sub Kremlin ), când spionii altor state le deconspiră.

Raportul specialiștilor Departamentului de Apărare al SUA a dat o lovitură grea serviciilor de securitate de la Moscova. Spionii americani au identificat una dintre cele mai importante ascunzători ale președintelui rus Vladimir Putin.

„Sovieticii au construit un adăpost la mare adâncime chiar în centrul Moscovei şi în afara oraşului. Toate structurile sunt legate între ele cu o reţea de metrou, care asigură o evacuare rapidă şi sigură a liderilor ruşi. Aceştia se pot deplasa rapid din birourile de la suprafaţă în adăposturile de sub oraş. Unul dintre cele mai importante adăposturi de mare adâncime este construit chiar la Kremlin, iar altul la Universitatea din Moscova. Acestea sunt la 200-300 de metri sub pământ şi pot găzdui 10.000 de persoane. O linie specială de metrou este amenajată în anumite locuri strategice din Moscova şi duce la aeroportul”, se menționează în raportul americanilor, informează evz.ro.

Știrea este însoțită și de câteva fotografii care arată câte ceva din acest adăpost subteran, creat să protejeze elita rusească în cazul unui război nuclear.

adapostul-deconspirat-de-americani

Ultimile din

Mergi la SUS