Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Bugetara de lux, Delia Iordache,fiica lui Florin Iordache:”Valoarea ţi-o dă Dumnezeu, nu oamenii”

in ExtraNews de

Florin Iordache, fost ministru al Justiţiei şi artizanul OUG 13, are o fiică, Delia Iordache, care lucrează la BNR. În trecut aceasta a lucrat la MAE

Dar nu asta merită menţionat ci postările şi fotografiile pe care Delia Iordache le-a postat pe pagina sa de Facebook, pagină care este publică. Astfel, la una dintre imagini, tânăra scrie: „Valoarea ţi-o dă Dumnezeu, nu oamenii”.

Potrivit sursei menţonate, Delia Iordache a fost angajată a Ministerului Afacerilor Externe, departamentul pentru relaţia cu românii de pretutindeni, unde are de altfel şi depusă ultima declaraţie de avere în iunie 2016.
La finele anului trecut, în lunile noiembrie şi decembrie, a avut loc un proces de recrutare la Banca Naţională a României pentru extinderea departamentului de relaţii cu publicul, iar Delia Iordache a fost angajată la Cancelaria Băncii Naţionale a României. Potrivit surselor menţionate, Delia Iordache ocupă acest post de la data de 1 ianuarie.

ECONOMICA.NET a încercat să afle de la Delia Iordache data exactă a angajării, funcţia exactă pe care o ocupă, şi momentul angajării, dar, după ce i-au fost puse aceste întrebări, Delia Iordache a închis telefonul.Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS