Breaking news: anunţ bombă făcut de patronul FCSB! Gigi Becali se retrage din viaţa publică! De ce a luat decizia şi ce va face de acum încolo

in Monden de

Patonul FCSB a făcut un anunţ neaşteptat în timpul conferinţei de prezentare a noului antrenor al echipei: Gigi Becali se retrage din viaţa publică. El a anunţat că nu va mai intra în direct după meciurile formaţiei sale şi că de club răspund angajaţii săi.

Decizia surprinzătoare a patronului FCSB vine după o perioadă în care echipa a ratat titlul ani la rând, calificarea în cupele europene a devenit chinuitoare, iar parcursul în actualul sezon de Liga 1 este dezastruos.

„Conferinţa asta de presă am făcut-o din următoarele motive: prezentarea lui Vintilă şi să vă anunţ că eu am terminat-o cu viaţa publică. Nu mă mai interesează nimic. La revedere cu Becali după meciuri. Am aici antrenor, care este Bogdan Vintilă Argeş. L-am rugat din inimă un lucru. Dacă este întrebat cine face echipa sau cine face schimbările, să răspundă că antrenorul face echipa. Vintilă va face echipa, Vintilă va face schimbările, el face tot! Alexandru Tudor este aici pentru că el este mâna mea dreaptă, nu este Narcis Răducanu, Tudor este cel mai puternic. Are rugăciunea mai puternică decât mine”, a declarat Gigi Becali.

Suntem LIVE! Bogdan Argeş Vintilă, noul antrenor de la FCSB! Echipa lui Becali face cel mai bun meci al sezonului, dar reuşeşte doar o remiză cu Vitoria Guimaraes. Piţurcă, noul manager al Craiovei! Fabbrini, prezentat la Dinamo!Aşa a decurs prezentarea lui Bogdan Argeş Vintilă la FCSB. Cât a apucat să vorbească antrenorul, câte cuvinte a rostit Alexandru Tudor şi ce nu s-a văzut la TV –> http://bit.ly/2ZnkyFs3 jucători, OUT de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: "Sunt prea mulţi!" –> http://bit.ly/2TTdq2gAdevăratul motiv pentru care Becali l-a luat pe Bogdan Argeş Vintilă la FCSB: "Nu ştiam! De când căutam unul ca el!" –> http://bit.ly/31VHtcz

Publicată de ProSport pe Vineri, 23 august 2019