Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu a ajuns după o seară de distracție să fie amenințat cu moartea și cu un pistol la tâmplă

in ExtraNews/Monden de

Fostul soț al Elenei Băsescu, cunoscut în lumea mondenă drept Syda, a fost la un pas ca un cetățean arab să-l împuște, în apropierea unui club din București. Bărbatul a scos un pistol și i l-a pus la tâmplă fostului ginere al președintelui.
Un om de afaceri arab ar fi invitat-o pe iubita lui Bogdan Ionescu la masa lui și de aici liniștea fostului ginere prezidențial s-a spulberat.
Se pare că Maria, actuala prietenă a lui Syda, ar fi o cunoștință mai veche a cetățeanului arab. Acesta are mai multe afaceri imobiliare în România.
Tânăra ar locui într-un bloc construit de el. Insistența cu care a chemat-o omul de afaceri arab pe tânără la masa lui, l-ar fi deranjat peste măsură pe Bogdan Ionescu. De aici până la scandal, a mai fost un singur pas și disputa celor doi s-a încheiat atunci când în zonă au apărut polițiștii.
Cetățeanul arab care se afla într-un grad avansat de ebrietate a fost încătușat și dus la secție, unde nu a mai recunoscut nimic.
Anchetatorii i-au făcut dosar penal pentru amenințare. Pistolul cu bile îl deține legal.
După incident, Syda a decis că are nevoie de un concediu, și-a luat copiii și a plecat pe litoral.