Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Bilanţul a ajuns la 156. Încă cinci decese provocate de coronavirus – trei bărbaţi şi două femei, cu vârste între 66 şi 72 de ani.

in ExtraNews de

Încă cinci decese provocate de coronavirus au fost anunţate luni dimineaţă, bilanţul ajungând la 156.

Luni dimineaţă a fost anunţat decesul unui bărbat de 66 de ani din judeţul Constanţa, contact al unui caz confirmat, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.
I s-au recoltat probe în 27 martie, când a fost şi confirmat diagnosticul.
O femeie de 72 de ani din judeţul Satu Mare a murit duminică, la cinci zile după ce a fost confirmată infectarea cu coronavirus. Femeia, care avea ca antecedent medical şi un accident vascular, a fost internată în 29 martie, în aceeaşi zi fiindu-i recoltate şi probe în vederea testării pentru coronavirus.
Un alt deces anunţat este cel al unui bărbat, de 71 de ani din judeţul Hunedoara, care avea mai multe afecţiuni, printre care diabet zaharat şi hipertensiune.
El a fost internat în 30 martie la Spitalul Municipal Hunedoara, iar în ziua următoare a fost internat la ATI. Diagnosticul a fost confirmat în 1 aprilie.
O femeie de 66 de ani, din judeţul Cluj, contact cu caz confirmat, cu debut al simptomatologiei în 5 aprilie, agravarea stării generale, comă, internată la Spitalul Municipal Turda în 5 aprilie.
Recoltarea în vederea testării s-a făcut duminică, zi în care a fost confirmat diagnosticul de coronavirus şi femeia a şi murit.
O altă persoană decedată este un bărbat, de 70 de ani din judeţul Bihor, internat în secţia pneumologie a Spitalului Orăşenesc Aleşd în 26.martie, transferat în ATI Spitalul Municipal de Urgenţă Oradea în 27 martie, când i s-au şi recoltat probe în vederea testării, iar diagnosticul a fost confirmat în următoarea zi.
Autor: News.ro

Ultimile din

Mergi la SUS