Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Bianca Drăgușanu și ALex Bodi, un nou scandal violent în plină stradă! „Ea a vrut să se arunce în fața mașinilor!”

in Monden de

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu păreau la un pas de împăcare. Cei doi soți s-au certat din nou.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt împreună de un an și două luni și au doar trei luni de când au devenit soț și soție. Cu toate acestea, lucruri nu merg atât de bine pe cât ar fi sperat ei atunci când s-au căsătorit.

Scandalurile în cuplul format din Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se țin lanț și nu o dată au fost surprinși în timp ce se certau în public. După ce cei doi amorezi au fost filmați în timp ce se certau la cuțite în parcarea unui restaurant, iar blondina s-a urcat pe mașină de teama soțului ei, un episod asemănător a avut loc recent.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut din nou scandal!

Bianca Drăgușanu au fost filmați din nou în timp ce se certau, dedata aceasta în parcarea unui alt local. Situația între cei doi soți era vizibil tensionată, iar, la un moment dat, blondina s-a întors cu spatele la soțul ei și a plecat hotărâtă de lângă el. Musculosul afacerist a fugit după ea și a prins-o de mână, trăgând-o cu forța spre el, apoi a luat-o în brațe încercând să o împace.

Martorii de la fața locului spun că Bianca Drăgușanu ar fi vrut să se arunce în fața mașinilor. „Și-au spălat ”rufele în public. Au oferit un adevărat spectacol. Ea a vrut să se arunce în fața mașinilor!”, a declarat persoana care a surprins întregul scandal, relatează Cancan.

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS