Bianca Dragusanu, pretentii financiare uriase la ceremonia religioasa cu Alex Bodi! Cat a cerut blondina pentru a-si face publica nunta. Suma este mult mai mare decat la nunta cu Victor Slav

in Monden de

Bianca Drăgușanu s-a cununat civil cu Alex Bodi, în urmă cu o lună. Cei doi au făcut totul în secret, mai ales că nici mama vedetei tv nu a ştiut că fiica ei se mărită a doua oară.

Bianca Drăgușanu vrea să îşi vândă nunta cu Alex Bodi pe bani grei. Cât cere blondina
Acum, Bianca şi Alex se pregătesc de ceremonia religioasă. Potrivit Libertatea, fosta prezentatoare tv vrea să îşi vândă nunta televiziunilor şi a stabilit chiar şi un preţ, care nu este deloc de neglijat.

Bianca Drăguşanu are pretenţii financiare uriaşe, mai mari decât la nunta cu Victor Slav. La vremea respectivă, Bianca a încasat 10.000 de euro împreună cu Slav.

Acum a ridicat ştafeta la nunta cu Alex Bodi. Pentru ceremonia de la biserică şi petrecerea de după, vedeta cere cel puţin 50.000 de euro. În plus, Bianca Drăguşanu vrea să facă o nuntă fastuoasă decât cea cu tatăl fetiţei sale, Victor Slav. Ea a primit mai multe oferte de la diverse televiziuni, dornice să transmită imagini în exclusivitate cu mirii.