Bianca Drăgușanu plină de VÂNĂTĂI, după ce a fost BĂTUTĂ de Alex Bodi! A făcut publice imaginile. Afaceristul, primele declarații după ce au apărut imaginile în care o bate pe vedetă! ”Când am ieșit…”

in Monden de

u mai este de mirare că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație cu năbădăi, însă de data aceasta situația ar fi scăpat de sub control. Afaceristul ar fi bătut-o pe soția lui chiar în fața unui restaurant de fițe din București.

S-au despărțit de nenumărate ori, dar întotdeauna s-au împăcat. Fără să știe nimeni, nici măcar famiile lor, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mers la starea civilă și s-au căsătorit. Când toată lumea credea că totul este lapte și miere între cei doi, un incident șocant a surprins pe toată lumea. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost surprinși de camerele de supraveghere când ieșeau dintr-un restaurant din Nordul capitalei. Nimic neobișnuit până aici, însă la un moment dat, afaceristul ar fi lovit-o pe vedetă, iar aceasta a dat chiar să fugă și să se apere.

După informațiile și imaginile apărute în presă, Alex Bodi a făcut primele declarații după ce ar fi bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Soțul vedetei a mărturisit că nici vorbă de vreo agresiune fizică, ci că sunt niște acuzații fără sens. Alex Bodi are de gând să își ia un avocat, pentru că i se pare nedrept să fie acuzat pe nedrept, spune el. Dacă afaceristul a vorbit despre acest episod, Bianca Drăgușanu nu a oferit nicio declarație despre cele întâmplate.

„Nu ştiu de unde sunt aberaţiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat că am strâns-o de gât? Era obosită, o dureau picioarele, la 8 dimineaţa se trezeşte să-şi schimbe buletinul, prietena ei trebuia să plece la aeroport dimineaţă. Din contră, eu voiam să o iau în braţe. De ce nu au povestit că am luat-o în braţe până la maşină? O să iau avocat şi o să plătească fiecare pentru lucrurile astea. Sunt supus unor acuzaţii care mi se par penibile. Sunt acuzaţii nefondate. Nu există să-i iau eu telefonul, era totul ok, eram cu prietenii noştri. Când am ieşit s-a văzut că am ieşit normal”, a spus Alex Bodi pentru spynews.ro.

Bianca Drăgușanu este plină de vânătăi
Toată întâmplarea a avut loc pe data de 11 septembrie aproape de miezul nopții. La doar câteva ore după acest incident, Bianca Drăgușanu apărea zâmbitoare pe rețelele de socializare, însă a lăsat la vedere și câteva semne de pe corpul ei. Pe brațul vedetei se pot observa mai multe vânătăi, însă nu este cert dacă acestea sunt în urma bătăii pe care ar fi primit-o de la Alex Bodi sau sunt din altă cauză.

Motivul de la care ar fi început scandalul
Nu iese fum fără foc, se spune. Cearta dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar fi început din restaurant, când afaceristul ar fi văzut niște conversații pe telefonul soției sale. Alex Bodi i-a cerut explicații vedetei, iar de aici până la presupusa agresiune fizică nu a fost decât un pas. Afaceristul s-a enervat la culme pe Bianca Drăgușanu și a început să țipe la ea, ba chiar i-a zis să meargă acasă și că vine și el să-și ia hainele, potrivit cancan.ro.